Home Vijesti Mišu Grofa tri sata nisu mogli odvojiti od mrtvog sina: Ovako...

Mišu Grofa tri sata nisu mogli odvojiti od mrtvog sina: Ovako je reagirao kad su ga pozvali da vidi Vidoja

336
0
Foto: Kurir


Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, iznimno je teško podnio vijest da mu je iznenada preminuo sin jedinac Vidoje Ristović. Kako Kurir saznaje, poznati beogradski antikvar i trgovac umjetninama prvi je dobio najstrašniju vijest koju roditelj može dobiti.


Čim je saznao za tragediju, uputio se prema mjestu gdje mu je sin stradao, a prema izvoru s mjesta događaja, kada je vidio Vidojevo tijelo, doživio je živčani slom.

Miša Grof došao je desetak minuta nakon što mu je dojavljeno da mu je sin preminuo. Kad je vidio Vidojevo tijelo, počeo je glasno plakati i stenjati. Bilo mu je jako teško, sve je puklo u trenu. Šokantna scena. U međuvremenu je došla Hitna pomoć koja je mogla samo konstatirati smrt, pa nisu ni pokušali s reanimacijom. Ljudi s Hitne pokušali su ga smiriti i pomoći mu da dođe k sebi, no nije se isplatilo. Ni tri sata ga nisu mogla odvojiti od Vidojeva tijela. Cijelo vrijeme ga je milovao, ljubio i plakao na sav glas. Kada su ga nekako uspjeli odvojiti i odnijeti tijelo, Miša je otišao u svoj stan – kaže izvor, te nastavlja:

Tek kad se vratio u stan, sve ga je stiglo. Tada je opet doživio živčani slom. Nije želio ni s kim razgovarati, odmah se zaključao u svoju sobu iz koje u nedjelju nije izlazio cijeli dan. Nije htio ništa ni jesti ni piti, isključio je i telefon. Svi su bili jako zabrinuti za njega – zaključuje naš izvor.

Kada je došao k svijesti, u ponedjeljak ujutro otišao je u stan sina Vidoja na Vračaru, gdje je došao odmah nakon što je snaha Nikolina stigla iz Zagreba.


Iako je još uvijek jako potresen sinovljevom smrću i jedva govori, za Kurir je ljubazno rekao da je još uvijek u šoku i da se osjeća užasno.
– Užasno sam, kako da drukčije budem? U šoku sam – jedva je progovorio Miša Grof.

Previous articleFOTO: Craft & Grill Festival opravdao očekivanja brojnih posjetitelja!
Next article32-godišnjak u trgovini na Zametu prošao pored blagajne bez plaćanja. Dočekao ga je zaštitar!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here