Home Mozaik Mladenka dopustila mužu da spava s njezinom prijateljicom prve bračne noći

Mladenka dopustila mužu da spava s njezinom prijateljicom prve bračne noći

130
0

Na vjenčanjima se obično slavi sretan par, ali ovi su se mladenci dosjetili prilično neobičnog načina da obilježe svoj veliki dan. Kršeći tradiciju, britanski par je svoju vezu konzumirao uz pomoć jedne od svojih najbližih prijateljica.

Dok bi većina nas bila prilično ljuta na to da naš partner želi spavati s drugim ljudima, Katey i Dan ‘istražuju’ to područje već neko vrijeme.

Zapravo, njih dvoje su ‘swingeri’ i redovito pozivaju druge u bračni krevet – prema nedavnoj epizodi emisije “Love Don’t Judge”. Sve je krenulo kada je Dan priznao da želi vidjeti Katey s ‘drugim tipom’. Razumljivo, malo ju je zatekao neobičan zahtjev.

“Kad smo se tek počeli otvarati kao par, očekivala sam da ću biti prilično ljubomorna što ću ga vidjeti s drugom ženom jer je to za mene bilo sasvim novo”, objasnila je Katey. Međutim, željela je ‘istražiti’ svoju biseksualnost i smatrala je da će na kraju biti ‘zabavnije zajedno’.

“Prvi put kad sam ga vidjela sa ženom, bilo mi je to jako seksi i od tada je bilo super”, priznala je. Par je svoju bračnu noć dijelio s jednom od Kateyinih djeveruša.

“Na kraju smo odveli jednu od mojih prijateljica u našu spavaću sobu”, otkrila je, rekavši: “Popili smo piće i završili u troje s njom, bilo je stvarno zabavno.”

Novi suprug Dan također se nije žalio, a mladoženja je izjavio da je to njihov poseban dan učinilo ‘tako nezaboravnim’. Međutim, nije sve bilo savršeno na njihov veliki dan jer se mladenkina obitelj bunila zbog njihovog alternativnog načina života.

“Nisu odobravali to što radim…okrivili su Dana i rekli su mi da misle da je on moj svodnik i da me uvjerava da to radim”, rekla je shrvana mladenka. “Dugo sam se borila s činjenicom da mi obitelj nije došla na vjenčanje”, rekla je za “Love Don’t Judge”.

Previous articleNastavljaju se ruski napadi dronovima: nestanci struje u Ukrajini
Next articleMladi reprezentativac BiH objašnjavao čestitku Srbiji: Nisam ništa loše mislio

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here