Home Najnovije Mladi reprezentativac BiH objašnjavao čestitku Srbiji: Nisam ništa loše mislio

Mladi reprezentativac BiH objašnjavao čestitku Srbiji: Nisam ništa loše mislio

120
0

Nogometaši Srbije plasirali su se jučer na Europsko prvenstvo, svoje prvo nakon 24 godine, kada su kao reprezentacija SRJ nastupili na turniru koji su organizirale Belgija i Nizozemska. Uspjeli su Euro osigurati u posljednjem kolu svoje kvalifikacijske skupine.

Uoči posljednjih 90 minuta natjecanja u skupini G bila je tek jedna nepoznanica, tko će se pridružiti Mađarima – Srbija ili Crna Gora. Srbiji je bio dovoljan i bod u Leskovcu protiv Bugarske, dok je Crna Gora morala slaviti u Mađarskoj i još se nadati bugarskom čudu u Srbiji. Na kraju je Srbija odigrala 2:2 protiv Bugarske i izborila Euro.

Odabranici Dragana Stojkovića plasirali bi se na njega i porazom jer je Crna Gora u Budimpešti izgubila 1:3 premda je vodila na poluvremenu. Na uspjehu je Srbiji čestitao i U-21 reprezentativac Bosne i Hercegovine Mladen Cvjetinović. To ga je dovelo do problema zbog kojih je na Instagramu morao objasniti što je tom čestitkom želio napraviti.

“Ćao, narode, kako ste maloprije primijetili, postavio sam na Instagram da se Srbija plasirala na Europsko prvenstvo. Nisam tim storyjem ništa loše mislio, to mi nije bila namjera. Budući da imam obitelj u Srbiji, kao i po cijeloj bivšoj Jugoslaviji, i budući da je Lazar Samardžić, s kojim sam odrastao u Berlinu i koji igra za Srbiju, moj dobar prijatelj, htio sam mu čestitati.

Kako sam primijetio po društvenim mrežama, moja čestitka izazvala je negativne komentare. Zato želim objaviti da dajem 100 posto od sebe za našu zemlju BiH i reprezentaciju i da je volim. Nisam htio nikoga iznervirati”, napisao je.

Previous articleMladenka dopustila mužu da spava s njezinom prijateljicom prve bračne noći
Next articleDok je snimala kanal uhvatila pravo čudovište: divovsko stvorenje joj se približilo, jedva je ostala na nogama VIDEO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here