Home Mozaik Mladenka se rastala od muža u roku od 48 sati nakon što...

Mladenka se rastala od muža u roku od 48 sati nakon što ju je ponizio na vjenčanju

146
0
pexels brent keane 1702373
pexels brent keane 1702373

Vjenčanje je obično jedan od najljepših trenutaka u životu budućeg bračnog para, no za jednu mladenku to se pretvorilo u pravu noćnu moru nakon samo 48 sati od izmjene bračnih zavjeta. Njezina iskustva, iznesena u iskrenoj ispovijesti, potresla su društvene mreže te potaknula burne reakcije diljem interneta.

Mladenka, čije ime nije objavljeno, otkrila je da je njezin najljepši dan pretvoren u pakao zbog ponašanja sada već bivšeg supruga. Opisala je kako se njezin dečko Jack nikada nije znao zaustaviti između šale i poniženja, što ju je dovelo do ruba nakon što je doživjela nevjerojatno poniženje tijekom svog vjenčanja.

“Uoči našeg vjenčanja danima je gledao šaljive videe na internetu. Rekla sam mu da ni ne pomišlja napraviti neku glupost jer ću se ozbiljno naljutiti i ostaviti ga bez razmišljanja. Tvrdio je da to radi iz zabave i da mu ne bi palo na pamet da nam pokvari najljepši dan” – započela je svoju ispovijest ova mladenka.

Prema njezinim riječima, Jack je na dan vjenčanja izveo niz neprimjerenih postupaka, kulminirajući jednim incidentom tijekom rezanja svadbene torte. Dok su stajali pored torte, Jack ju je gurnuo prema torti, što je rezultiralo time da joj je lice završilo u torti. Fotograf je zabilježio trenutak, a Jack se glasno smijao, tvrdeći da je to samo šala.

Nikad se u životu nije osjećala tako ponižemo

“Oboje smo uzbuđeno stajali pored prekrasne torte dok su svi gledali u nas. Fotograf je non-stop slikao i ja sam uzeo nož u ruke da isječem prvi komad. U jednom trenutku samo sam osjetila njegovu šaku na potiljku i snažno me gurnuo prema torti. Moje je lice završilo na svadbenoj torti. Bila sam potpuno šokirana dok sam ga gledala kako se glasno smije. Fotograf nas je slikao i bez imalo srama uzviknuo: “Ovo će biti naša slika s vjenčanja!” – nastavila je svoju ispovijest ova žena.

Kako kaže, nikada se u životu nije osjećala tako poniženo kada su joj se svatovi smijali u lice. – Sve je uništeno, moja šminka, vjenčanica… Svi u sobi su se smijali, a moj suprug je bio najglasniji od svih. Htjela sam plakati od agonije i poniženja dok sam pokušavala ukloniti šlag dok mi se muž smijao u lice. Okrenula sam se i iz sve snage ga ošamarila, nakon čega sam uplakana istrčala iz dvorane – prisjetila se.

Njegova obitelj ju osudila

Zbog ovog ponižavajućeg događaja, mladenka se osjećala uništeno i poniženo, što je dovelo do toga da se samo dva dana nakon vjenčanja odluči razvesti od Jacka. Čak i nakon što je odlučila zatražiti razvod, Jack je pokušavao umanjiti ozbiljnost situacije, tvrdeći da je sve bila samo šala.

“Uporno je ponavljao da je sve samo šala, da je glupo razvesti se zbog toga, ali ja sam ostala pri svojoj odluci. Njegova me obitelj osudila, svi osim Franka koji je ovaj put bio na mojoj strani i podržao me da raskinem kratkotrajni brak s njegovim neozbiljnim bratom koji je jednim potezom sve pokvario” – zaključila je ova mladenka.

Ipak, podršku je pronašla u Jackovom bratu Franku, koji je podržao njenu odluku da okonča brak s njegovim neodgovornim bratom. Ova dramatična ispovijest pokrenula je široku raspravu na društvenim mrežama o granicama u vezi i pravima žrtava poniženja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here