Home Mozaik Mlađi (5) brat ubio starijeg (8): Majka spavala kada se dogodila tragedija

Mlađi (5) brat ubio starijeg (8): Majka spavala kada se dogodila tragedija

764
0

Osmogodišnji dječak tragično je preminuo nakon što ga je njegov pet godina stariji brat upucao u kući u Arkansasu, u Sjedinjenim Državama.
Policija okruga Jefferson požurila je na mjesto događaja u Pine Bluffu nakon što je primila dojavu o “pucnjavi u kojoj je sudjelovalo malo dijete” nešto poslije 14 sati u petak.

U kući su zatekli propucanog osmogodišnjeg dječaka koji nije reagirao. Ured mrtvozornika okruga Jefferson objavio je priopćenje u kojem stoji da je dječak proglašen mrtvim na mjestu događaja.

Policija vjeruje da je smrt slučajna.

– Ovo je tragičan incident koji se mogao izbjeći. Ne mogu dovoljno naglasiti da oružje treba biti dobro osigurano i držati izvan dohvata djece u svakom trenutku,” rekao je šerif Lafayette Woods Jr. u izjavi.

Arkansas TV kanal THV11 izvijestio je da su majka osmogodišnjeg dječaka i još četvero braće i sestara bili kod kuće kada se dogodila tragedija.

– Čini se da je barem majka stvarno bila prisutna. Prijavljeno je da je možda spavala u to vrijeme, čula pucnjeve, ušla i pronašla 8-godišnjakinju na podu, rekao je šerif Woods za THV11.

Previous articleRijeka napredovala na prvenstvenoj ljestvici nakon 2. kola
Next articleJe li ovo dres u kojem će Hrvatska igrati na Svjetskom prvenstvu u Kataru?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here