Home Mozaik Mladić ju držao za kosu iznad vode dok je lebdjela u zraku:...

Mladić ju držao za kosu iznad vode dok je lebdjela u zraku: sekundu kasnije odletjela je s grebena ravno u rijeku

256
0

Znate li onu scenu iz filmova kada netko visi s litice dok ga netko drugi drži rukama? Takvi kadrovi lede krv u žilama, iako znamo da su snimljeni u studiju, svaki put su toliko uvjerljivi da mnogi pred njima zažmure. Ovo nije scena iz filma, već iz stvarnog života, a prikazuje momka koji drži djevojku za rep s litice grebena dok ona visi iznad vode.

Nije riječ o prijetnji ili nesreći, već o njezinoj uobičajenoj izvedbi. Dok ju je tako držao, djevojka je izvodila razne pokrete i pokazala akrobatske vještine. Riječ je, naravno, o akrobatkinji Sarah Kreis s Majorke s čijeg je profila objava i preuzeta.

Nevjerojatna scena koja bi mnoge ostavila u šoku uživo odvijala se na nekoliko sekundi, a za to vrijeme djevojka je plesala u zraku, izvodila zahtjevne pokrete, uz zvuke poznate pjesme “Ne puštaj me “Da bi je u jednom trenutku momak pustio, a ona se susrela u vodi.

Mnogi su bili oduševljeni ovom izvedbom, no ono što je mnoge više zbunjivalo je osjeća li djevojka bol i kako je to izdržala?

  • Kako su to uspjeli – bili su neki od komentara.
  • To te ne boli?
  • Osjećam bol.
  • Svi pričaju kako je boli, ali nitko ne priča kako je frajer drži jednom rukom.
  • Tako izgleda prava snaga.

Djevojka je fascinirala mnoge koji su rekli da zaista odlično radi ono u čemu je najbolja, no momak je većini plijenio pažnju svojom snagom da je cijelo vrijeme drži u zraku. Neki Tiktokeri su rekli da vjerojatno ne bi izdržali ovakvu bol, dok su drugi komentirali da djevojka mora imati alternativu za svoju kosu i da to nije njena kosa.

Saru Kreis s Majorke prati gotovo pola milijuna ljudi, a na svom profilu pokazuje zaista impresivne sposobnosti i vještine kada je u pitanju akrobatika. Uvježbana je za rad na vratilu, šipki i trakama, a nisu joj strani ni ostali predmeti u prirodi i gdje god se nađe. Fleksibilnost ove djevojke je nevjerojatna, a ovaj eksperiment s dečkom dokaz je da je prilagodljiva svakoj situaciji. Njih dvoje u svojim objavama često pokazuju kako jedno kroz drugo testiraju svoju snagu i izdržljivost.

Previous articleHrabra ispovijest Riječanke koja je pobijedila limfom: ‘Suprug me ostavio jer mu je bilo preteško’
Next articleMuž ostavio ženu u plamenu: cijela regija raspravlja o ovoj sramotnoj snimci (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here