Home Mozaik Muž ostavio ženu u plamenu: cijela regija raspravlja o ovoj sramotnoj snimci...

Muž ostavio ženu u plamenu: cijela regija raspravlja o ovoj sramotnoj snimci (VIDEO)

137
0

Nesreće u kuhinji mnogo su češće nego što mislite. Dovoljan je trenutak nepažnje da dobijete opekline ili posjekotine od oštrog noža. No, ono što se dogodilo jednom bračnom paru zaslužuje biti u rubrici vjerovali ili ne.

Sudeći prema brojnim komentarima, ovaj bračni par je na rubu razvoda i to u najkraćem mogućem roku zbog kukavičkog ponašanja njenog supruga. Na snimci objavljenoj na društvenim mrežama vidi se žena kako priprema jelo u tavi, dok njen suprug lebdi iza nje. U jednom trenutku plamen je iz tave suknuo do stropa i on je prestravljen istrčao van, ne mareći što se dogodilo njegovoj ženi.

Prestravljeni suprug zgrabio je njihovu kćer koja se igrala na kuhinjskim vratima i pobjegao, a da se nije ni okrenuo da ugleda suprugu. Zbunjena, žena je poklopila tavu i plamen se ugasio dok je zurila u leđa svog muža koji je nastavio bježati.

U jednom trenutku izula je papuču i prijeteći krenula za suprugom. Epilog je nepoznat jer video tu završava, ali sudeći po njenom bijesu, mužu se sigurno nije dobro provelo kada ga je ljutita žena sustigla.

Odgovarajući na ovu objavu, mnogi su primijetili da u svom kukavičkom činu i bježanju od vatre, muškarac nije zastao vidjeti što se dogodilo ženi, već je bježeći s kćeri u naručju zatvorio staklena vrata kuhinje s žena koja je ostala unutra.

Video je u rekordnom roku dobio 105.000 lajkova, a komentari su se samo nizali.

  • Čovjek zaštiti dijete, a ona se naljutila, svašta.
  • Da, muškarac štiti dijete, ali je ženu zatvorio u sobu s vatrom.
  • Više bi me živciralo da mi je zalupio vrata pred nosom.
  • Ako bolje pogledate, zapravo je ostavio odškrinuta vrata, ovo je čisti instinkt za preživljavanje.
  • Ovaj video je prerano završio, želimo vidjeti što žena radi s papučom!
  • I mene je sram zbog ponašanja ovog čovjeka.
  • Čak i ako se radi o nepoznatoj osobi, treba je zaštititi, a ne prirodnu ženu. Zaista ne razumijem kukavičluk ovog čovjeka čak i ako je sve to napravio instinktivno.
  • Klasični egoist.
  • Razvod ide uz papuču! – bili su samo neki od komentara na ovu objavu.
Previous articleMladić ju držao za kosu iznad vode dok je lebdjela u zraku: sekundu kasnije odletjela je s grebena ravno u rijeku
Next articleReprezentativac umjesto Maksimira izabrao Poljud?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here