Home Najnovije Mladom nogometašu u Srbiji slomljene dvije kosti. Sudac nije dosudio prekršaj

Mladom nogometašu u Srbiji slomljene dvije kosti. Sudac nije dosudio prekršaj

52
0
ilustracija

U utakmici kadetskih ekipa Novog Sada 1921 i Radničkog iz Zrenjanina došlo je do teške ozljede. Igrač Novog Sada Nikola Poznić doživio je dvostruki prijelom noge, nakon čega se njegov klub oglasio na Facebooku jer glavni sudac nije dosudio prekršaj.

“Želimo skrenuti pažnju na nedopustivu situaciju koja se dogodila na utakmici u okviru Kadetske lige Nogometnog saveza Vojvodine u kojoj su snage odmjerili RFKNS 1921 i Radnički Zrenjanin. Naš igrač Nikola Poznić pretrpio je udarac u kaznenom prostoru.

Nikola je prevezen u Hitni centar Vojvodine poslije udarca koji je rezultirao prijelomom obje potkoljenične kosti. Nažalost, sudac Petar Vračar iz Sombora nije dosudio prekršaj ni kazneni udarac u ovoj situaciji, a utakmica nije prekinuta”, napisali su na Facebooku.

“Svi prisutni na terenu i tribinama bili su zgroženi samim zvukom udarca i reakcijom glavnog suca. Ovim putem moramo pohvaliti pomoćne suce, koji su pokazali zabrinutost i sugerirali glavnom sucu Petru Vračaru da prekine utakmice, što je on odbio.

Također želimo naglasiti kako je delegat utakmice Radoslav Brkić u svom izvještaju nakon nje napisao da ništa nije bilo sporno i da je sve proteklo čisto, što nas je zaprepastilo”, dodaju iz Novog Sada.

Previous articleNajveće tajne iz Titove bolničke sobe: svjedočanstvo o posljednjim danima predsjednika SFRJ
Next articleInsajder: Gvardiol je odlučio. Neće prihvatiti potez Leipziga

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here