Home Mozaik Mladoženja usred vjenčanja pustio snimku voljene kako ga vara, priča kaže da...

Mladoženja usred vjenčanja pustio snimku voljene kako ga vara, priča kaže da je davala suprugu vlastite i trudne sestre!

452
0

Znate kako kažu. Osveta se poslužuje hladna. A jedan mladoženja iz Kine navodno je uspio zatomiti svoj prvotni bijes zbog preljuba, strpjeti se sve do vjenčanja, pa ceremoniju začiniti eksplicitnim snimkama nesuđene bračne partnerice snimljene u preljubu.

A nije ta dama dala bilo kome. Upustila se u ljubavno-seksualni odnos sa suprugom vlastite sestre, nesretnice koja je u tom trenutku nosila dijete otprilike šest mjeseci.

Tako su to barem prenijeli pojedini mediji u prosincu 2019. godine kada je video prvi puta postao viralan, tada ponajviše u Kini zahvaljujući društvenoj mreži Weibo.

Zapadni mediji o skandalu raspisali su se tek sada buduću da je snimka neki dan postala popularna na TikToku (sedam milijuna pregleda), a mi smo malo prekopali arhivu članaka na kineskim portalima i otkrili sljedeće.

Dakle, internetom su svojedobno kružile dvije različite verzije, da se mladenka podala suprugu vlastite sestre, ali i ona “alternativna” u kojoj je bilo rečeno da se zapravo poseksala s mužem mladoženjine sestre.

Na kraju je ova prva verzija ‘pobijedila’ u medijima, o slučaju se raspisala čak i kineska agencija Sina, s narednim danima pojavile su se i informacije da se skandal odvio u pokrajini Fujian, a Apple Daily svoje je čitatelje tada izvijestio da su se mladenci nalazili otprilike dvije godine u vezi prije sudbonosnoga dana koji je završio skandalom.

@koolprince33 Cheating bride #chinese #chinestiktok #usa #worldtiktok #vira ♬ original sound – Kool Prince

Nadalje, pojavila se i neprovjerena priča da je mladoženja svoju djevojku zlostavljao zbog čega je ona pronašla utjehu u naručju drugoga muškarca, onog sestrinog, za koju je Apple Daily ustvrdio da se u tom trenutku nalazila u šestom mjesecu trudnoće.

Ipak, da budemo do kraja pošteni, jedan tamošnji slavni bloger iznio je mišljenje da je video snimljen u svrhu marketinškog trika, ali činjenica je isto tako da i danas Twitterom kruže dva zapisa, jedan koji prikazuje skandal na vjenčanju, ali i taj famozni nastavak u kojemu je jasno moguće vidjeti seks između dviju osoba.

Seks se odvija na postelji prikazanoj na ceremoniji, riječ je o pornografskoj snimci od 45 sekundi, pa možemo samo nagađati što je tu od svega istina budući da imena i prezimena aktera tada nisu objavljena.

Ipak, priči možemo dodati još i toliko da je portal Asia One u to vrijeme prenio da je mladenkina obitelj zaprijetila policijom ako snimka ne bude uklonjena s interneta.

Što se same snimke tiče, na njoj je moguće čuti mladoženju kako pita nevjestu “zar je stvarno mislila da on za preljub neće saznati”, a nakon čega ga je ona pogodila buketom.

Previous articleGradonačelnik Guimaraesa: Zabranite hrvatskim nasilnicima ulazak na stadion
Next articleNetko se jutros popeo na 340 metara visok dimnjak Plomina u Istri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here