Home Mozaik “Moja majka je ljubavnica mog muža: dogovorili su se da se vjenčaju”

“Moja majka je ljubavnica mog muža: dogovorili su se da se vjenčaju”

212
0

Priča o nevjeri postala je viralna na društvenim mrežama

Žena je svoju priču ispričala na društvenim mrežama i svi su ostali bez riječi. Katherine je rekla da njezin odnos sa suprugom nije bio uobičajen i nakon što je nekoliko dana imala čudan osjećaj, došlo je do zabrinjavajućeg otkrića.

Otkriće

Žena je otkrila da postoji stalna afera između njezine majke i supruga: “Njihova veza je trajala oko četiri mjeseca prije nego što sam ih konačno uhvatila na djelu”, rekla je na TikToku. Katherine je rekla da je već prije sumnjala da je muž vara. Jedne večeri, dok su njih dvoje razgovarali telefonom, čula je ženski glas, nakon čega je muškarac odmah prekinuo razgovor. Nakon nekoliko trenutaka žena je shvatila da bi to doista mogla biti njezina majka, pa je nekoliko puta nazivala muškarca, no on joj je i dalje govorio da je luda.

Tada je žena  nazvala svoju sestru, koja živi s njezinom majkom, i ona joj je rekla da je Katherinin muž došao te večeri po njihovu majku, ali su je molili da ništa ne govori.

Nakon što je istina otkrivena, Katherine je dodala: “Moj suprug i moja majka su se dogovarali oko vjenčanja.” Međutim, veza između njezine majke i njenog supruga loše je završila, kako Katherine kaže: “Vratila se puzeći do mog oca, koji ju je dočekao raširenih ruku. Do danas se moji roditelji ponašaju kao da se ništa nije ni dogodilo.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here