Home Mozaik Morbidan trend zavladao je među mladim djevojkama: krvare blago, ne nose uloštiće,...

Morbidan trend zavladao je među mladim djevojkama: krvare blago, ne nose uloštiće, a ovako o tome kaže liječnik

222
0

Mlade djevojke mijenjaju svoje navike po pitanju menstrualnog ciklusa, promovirajući novi trend na društvenim mrežama, izazivajući burne reakcije.

Zapravo, djevojke odbijaju nositi tampone ili uloške, pa krvarenje bez menstruacije nazivaju krvarenjem bez menstruacije. Svoja iskustva iznose na Tiktoku, ističu da su ove navike oslobađajuće, ali priznaju da sve izgleda pomalo zbrkano.

Djevojka koja se na Tiktoku zove Charlee rekla je da zna da je “njezin izbor pomalo lud” i dodala da je time uštedjela mnogo novca. Na pitanje je li joj zato odjeća krvava, odgovorila je ne, a djevojka imena Anette rekla je da ne izlazi iz kuće dok ima mjesečnicu.

Slobodno krvarenje je samo nešto drugačije i čini menstruaciju orgazmičnim iskustvom, rekla je.

Influencerica Nadja Okamoto rekla je na Tiktoku da je “tiho krvarila dok je nosila kupaći kostim” i dodala: “Hvala Bogu da je krv tamne boje”.

Djevojke koje prate ovaj trend rekle su da su im mjesečnice sada blijeđe i kraće, pa umjesto pet dana traju dan ili dva.

Doktorica Amy Carmichael izjavila je za New York Post da su takve tvrdnje intrigantne, ali da nema dokaza koji bi poduprli tu vezu.

Previous articleNatalija gledala slike s odmora, pa se iste sekunde zapanila: ovaj detalj otkrio da je muž vara s dadiljom
Next articlePrilika za Vašu karijeru! Stjecanje mikrokvalifikacije u Ugostiteljskoj školi Opatija

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here