Home Mozaik Morski pas napao čovjeka i spasio mu život: ‘Rado bih ga zagrlio…‘

Morski pas napao čovjeka i spasio mu život: ‘Rado bih ga zagrlio…‘

287
0

Bliski susret s najsmrtonosnijim oceanskim grabežljivcem Eugene Finney (46) pamtit će do kraja života. U srpnju 2015. Eugene je plivao uz obalu Huntington Beacha u Kaliforniji te je u jednom trenutku osjetio snažan udarac na leđima.

Po izlasku iz mora na leđima je primijetio posjekotinu dugu oko 30 centimetara, a njegova djevojka kazala je kako je u jednom trenutku ugledala peraju morskog psa, piše Dnevnik.hr.

“Osjećao sam se kao da me je udarila tona cigli, kao da me je netko udario bičem. Nikada me ništa nije tako udarilo”, rekao je Finney, prenosi New York Post.

Ubrzo nakon susreta s velikom bijelom psinom Finney je teško disao i osjećao snažnu bol u prsima te je potražio liječničku pomoć. Rendgenske snimke otkrile su da Finney ima tumor na desnom bubregu, nakon čega su mu liječnici odstranili tumor i oko 20 posto njegova bubrega.

“Inače nikada ne bih otišao na pregled. Ovo je očito bio jedini pravi način da saznam kako se tumor širi”, rekao je Finney.

“Počeo bih gubiti na težini, razbolio bih se, ali tada bi bilo prekasno. Kada bih mogao pronaći ovog morskog psa i zagrliti ga, to bih učinio”, zaključio je Finney.

Previous articleNa Twitteru se povela bizarna rasprava je li Joe Biden uopće živ, sve je počelo objavom jednog pjevača!
Next articleSudačka komisija: Bebek imao jedan propušteni incident u Šibeniku, Pejin napravio dvije pogreške u Rijeci

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here