Home Mozaik Moto susret u Harteri

Moto susret u Harteri

1086
0

Vikend koji slijedi bit će u znaku motora budući da će se 21. i 22. lipnja u Harteri održati Ljetni moto susret riječkog moto kluba Fluminense Riders MC. Ovo je prvi put da se susret te vrste održava u neposrednom centru grada Rijeke.

Moto susreti druženja su koja gotovo svaki klub održava jednom ili dvaput godišnje s ciljem okupljanja zaljubljenika u ljubimce na dva kotača. U petak će okupljene zabavljati DJ koji će rock hitove birati od 18 sati, dok će u subotu nastupiti bend Obrazovni program i duo Gospođe, s početkom u 21 sat. Oba dana posjetitelji će već od ranih popodnevnih sati imati priliku razgledati motore pristiglih gostiju. Ulaz se ne naplaćuje.

Kao i svake godine do sada moto susret Fluminense Ridersa humanitarnog je karaktera pa će se tako ove godine prikupljati sredstva za Udrugu „Svjetionik“ iz Rijeke koja se bavi edukacijsko-rehabilitacijskim radom s djecom i mladima s teškoćama u razvoju. Udruga Svjetionik provodi individualnu i grupnu edukacijsko rehabilitacijsku terapiju, rad uz pomoć asistivne/potpomognute tehnologije/komunikacije te nudi pomoć u učenju za učenike s teškoćama u razvoju. Na ulazu će biti postavljene donacijske kutije gdje će posjetitelji moći dati svoj doprinos za pomoć radu Udruge „Svjetionik“.

Fluminense Riders MC Croatia je riječki moto klub osnovan 2001. godine s ciljem druženja zaljubljenika u motore, promoviranje motorističke kulture i Rijeke širom Hrvatske i Europe. Svake godine organiziraju se dva moto susreta, zimski u clubhouseu na Grobniku i ljetni. Ljetni susreti su do sada uglavnom organizirani u autokampu na Preluku sa iznimkom od 5 uzastopnih godina kada su susreti organizirani u bivšoj vojarni u Klani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here