Home Vijesti Mrle: Idemo u zatvor!

Mrle: Idemo u zatvor!

1505
0

Kontroverzni riječki rock sastav Let3 sredinom ovog mjeseca objavit će svoj novi, live DVD očekivano provokativnog naziva “Živa pička”, koji je već i prije izlaska podigao prašinu. Letovci su još u čudu zbog nekih reakcija na račun naziva albuma, pogotovo zbog apela koji je stigao i pravobraniteljici za ravnopravnost spolova, u kojemu se traži “hitno zaustavljanje distribucije albuma”. – A čujte, prije desetak godina objavili smo album ‘Živi kurac’, sad je na red došla ‘Živa pička’…

To je prirodno, jer uvijek pička traži kurac, a kurac pičku. Ponekad se ubaci i kakva guzičetina, pa nastane mala zbrka – objašnjava Mrle, koji je nedavno zbog sad već poznatog “plesa s čepovima u stražnjicama” u Varažinu s bandom zaradio i pojedinačnu kaznu od – po 300 kuna. No letovci se ne mire s odlukom suda.

– Žalili smo se na presudu. Ako u konačnici naša žalba bude odbijena, idemo u zatvor, a tih 300 kuna dat ćemo najsiromašnijem građaninu Hrvatske. U opisu našeg umjetničkog rada nije da se ispričavamo ili da mislimo što bismo, a što ne bismo trebali napraviti, to je jednostavno naš izričaj – kaže Mrle, koji tvrdi kako se nikad ne obnažuje u javnosti.

– Nikada nisam imao dojam da sam se skinuo. Samo sam plesao i pokazivao kostime. Ako bi tu neki put ispala guzica, to doista nije bila namjera; da je pokažem. Također, ako bih ispalio čep iz guzice, to nije bilo zato da pokažem guzicu nego samo zato da ispalim čep. Vjerujte, ja doista nemam nikakvu namjeru pokazivati svoje tijelo. Nisam to nikada htio, niti ću to ikada raditi – kategoričan je Mrle, koji nam otkriva čudesna svojstva svojih čepova.

– Naši čepovi dobro dihtaju. A kad ih izvučemo, stavimo ih u vruću vodu i popijemo čaj. Tako vratimo natrag našu unutarnju energiju koja onda uvijek cirkulira. Preventivno ga je dobro piti za opće stanje organizma – poučno će Mrle.

Izjave don Anđelka Kaćunka koji kaže kako bi “zabranio Let3 i njegove prostačke pjesme”, te kako “s gađenjem dočekuje svaku novu vijest o Letu3”, Mrle ne želi komentirati.

– Ma, neka mu. Tko smo mi da sudimo? Možemo mu samo reći ‘hvala’ – miroljubivo zaključuje Damir Martinović Mrle. (večernji list)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here