Home Mozaik Mrle: Podli mali psihopat nije Putin nego Mamić!

Mrle: Podli mali psihopat nije Putin nego Mamić!

179
0
02.02.2023., Zagreb- Rock sastav iz Rijeke Let 3.

LET 3 je nakon 10 godina održao koncert u dubrovačkom klubu Revelin, a tim su povodom progovorili i o pripremama za Eurosong, na kojem će se ove godine natjecati s pjesmom Mama ŠČ!.

“Same reakcije, pa i brojke pregleda i preslušavanja, ako su te brojke mjerilo, idu nam u korist. To nas veseli. Dat ćemo sve od sebe kako bismo tamo, u uvjetima koje ćemo imati, jer – hej, mi idemo u Liverpool na Eurosong, napravili najbolje što možemo. Ako nam to pođe za rukom, rezultat neće izostati”, rekao je Prlja u razgovoru za Dubrovački dnevnik.

Mrle je priznao kako su im neki fanovi rekli da su “previše obučeni” za Eurosong.

“Rekli su nam kako smo previše obučeni, a kako se na Eurosongu ne treba skrivati ništa. Oni su nam rekli kako su ipak jedna otvorena televizija za takve stvari, kako nisu toliko klaustrofobični i homofobični, nego kako tamo treba pokazati jaja. Rekli su nam – nemojte nositi gaće, nismo mi tako konzervativna sredina, kod nas se pokazuju jaja. To je nama osjećaj kao da idemo doma.”

Priznali su i da još nisu preslušali pjesmu srpskog predstavnika Lukea Blacka.

“Zanimljivo je što je momak iz Čačka (Let 3 ima album koji se zove Bombardiranje Srbije i Čačka). To mi je super! Svemir je ponekad toliko pravedan. Let 3 i momak iz Čačka istu večer će nastupati u polufinalu Eurosonga. To je nešto baš predivno.”

Kod ‘Mame ŠČ!’ su neki prepoznali kako bi spomenuti psihopat mogao biti Putin…

Mrle: Ma nije, to je Mamić! (smijeh)

Znači Mamić! Ali osvrtali ste se u svojim djelima i na Angelu Merkel i političare uopće. Od svih političara, koga biste pozvali da s vama na pozornici ispucava čepove ili nosi ružu?

Mrle: Tko ima najširi šupak pa da mu stavimo malo deblji čep? Morao bi se specijalno pripremiti za to…

Prlja: Nemamo mi nekog takvog kalibra. Općenito smo tanki s političarima, a nekog tog tipa, tko je baš zaslužio da ga ‘peremo’, baš i nemamo.

Mrle: Morao bi se jako očistiti, i duhovno i fizički. Onda bi možda dobio neku karizmu i doživio katarzu. Ali da, prvo se dobro očistiti!

Previous articleSlovenac Janez nakon 21 godine braka i 2 djece odlučio promijeniti spol i postao Lia
Next articlePojavile se nove informacije o porijeklu korone, WHO traži od Kine da ih objavi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here