Home Vijesti Mrtva pijana vrijeđala policajce: Dobra večer, majmune. Odnosno majmunče jer si simpatičan!

Mrtva pijana vrijeđala policajce: Dobra večer, majmune. Odnosno majmunče jer si simpatičan!

249
0

Potpuno pijana žena uhićena je nakon što je izvrijeđala policajca u prisutnosti djelatnika hitne pomoći koji je stigao na intervenciju kako bi ocijenio je li sposobna za zadržavanje, piše Danica. Prema presudi, sve se dogodilo u veljači ove godine oko 18.30 u mjestu Matijevići kod Dvora, a žena je na koncu prijavljena za remećenje javnog reda i mira.

“Narušavala je javni red i mir na način da je, pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.83 g/kg, naročito visokim tonom vrijeđala i omalovažavala policijskog službenika riječima: ‘Dobro veče, majmune! Ti si simpatičan, zato si majmunče!’ Sve je to izgovorila u prisustvu djelatnika hitne medicinske pomoći Dvor”, zaključila je prekršajna sutkinja u presudi koju je donijela ovih dana.

Žena je najprije prebačena u dom zdravlja gdje je pregledana s obzirom na to da je bila pod znatnim utjecajem alkohola. Nakon toga je oko 1.50 iza ponoći uhićena te zadržana u policijskom pritvoru. Puštena je oko 11 sati nakon što se potpuno otrijeznila.

Sutkinja ju je proglasila krivom i kaznila sa 70 eura. Kako je dan provela u policijskom pritvoru, ne mora ništa platiti. Jedino mora podmiriti 15 eura troškova prekršajnog postupka. Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here