Home Sport Mundo Deportivo: Messi je donio veliku odluku

Mundo Deportivo: Messi je donio veliku odluku

73
0

Lionel Messi neće krenuti putem Cristiana Ronalda i napustiti europski nogomet, tvrdi katalonski Mundo Deportivo. Messi ugovor s PSG-om ima do kraja sezone i još nije odlučio gdje će igrati sljedeće sezone.

Messi, argentinski ofenzivac koji će 24. lipnja proslaviti 36. rođendan, ispao je s PSG-om i drugu godinu zaredom iz Lige prvaka, ali je pariški klub i dalje njegov prvi izbor za nastavak karijere.

“Stalno kruže glasine da će otići u Inter Miami, Saudijsku Arabiju ili vratiti se u Argentinu i zaigrati za Newell’s Old Boyse. Međutim, ništa od toga se neće dogoditi. Messi ostaje u Europi”, tvrdi Mundo Deportivo.

Messi se i dalje povezuje s povratkom u Barcelonu, ali do toga će teško doći. “Ekonomska situacija u klubu i dalje stoji na putu njegovom povratku. Zanimljivo je i da godinu i pol nije bilo nikakvog kontakta između Messija i Barceloninog predsjednika Joana Laporte”, navode Katalonci.

Mundo Deportivo navodi kako nije isključeno da Messi, ako zapnu pregovori s PSG-om, ode u Premier ligu ili čak u talijansku ligu.

Previous articlePrigožin: Uskraćen mi je pristup ruskim vlastima da prestanem tražiti streljivo
Next articleMiha podivljao kad je kroz prozor vidio djevojku s drugim: ‘Pa kaj to delaš?!’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here