Home Mozaik Muškarac u vezi sa svojim automobilom: Volim voditi ljubav s njim, najčešće...

Muškarac u vezi sa svojim automobilom: Volim voditi ljubav s njim, najčešće to radim ovako (VIDEO)

113
0

Nathaniel, 27, iz Arkansasa, razvio je ljubavnu vezu sa svojim automobilom, crvenim Chevy Chaseom iz 1998. godine. Amerikanac je prvi put ugledao rabljeni auto još 2005. godine. Kako kaže, između njih se odmah osjetila ‘iskrica’ i ubrzo nakon toga postali su par.

“Ne znam zašto se tako osjećam, ali jednostavno obožavam Chasea”, rekao je Nathaniel u TLC dokumentarcu iz 2010.

Nathaniel je nekoliko godina skrivao svoju vezu, ali sada se više ne srami. Svoju opsesiju otkrio je u dokumentarcu o objektofiliji, seksualnoj i emocionalnoj privlačnosti prema neživim predmetima. Termin je ušao u upotrebu 1970-ih nakon što se Šveđanka Eija-Riita Eklof udala za Berlinski zid.

– Ono što obično radimo je da mu se nagnemo preko blatobrana i preko haube i radimo takve sitnice – opisao je Nathaniel detalje njihove ljubavne veze.

Ne razdvajaju se više od 24 sata i nitko drugi ne smije ga voziti osim njega.

– Volim se nasloniti na njega i trljati. Jedna od hrabrijih pozicija je biti ispod njega. On to stvarno voli. Zaista je posebno voditi ljubav s njim – rekao je.

Previous articleKvarnerska rivijera: Rijeka u polufinalu izgubila od Sturma nakon penala (VIDEO)
Next articleŽena objavila sliku iz finskog vrtića koja je razbjesnila konzervativce: Jedni oduševljeno aplaudiraju, dok drugi ostavljaju užasne komentare

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here