Home Mozaik Žena objavila sliku iz finskog vrtića koja je razbjesnila konzervativce: Jedni oduševljeno...

Žena objavila sliku iz finskog vrtića koja je razbjesnila konzervativce: Jedni oduševljeno aplaudiraju, dok drugi ostavljaju užasne komentare

127
0

Od početka tisućljeća svjetsko društvo radi na uključivanju i oštroj kritici diskriminacije i netolerancije prema određenim skupinama. Jedan dječji vrtić u Finskoj od najranijeg je djetinjstva usmjeren na učenje djece da su obitelji različite i da ih kao takve sve treba poštivati.

U igraonici jednog dječjeg vrtića u Finskoj postavljena je ilustracija “Različite obitelji – ista ljubav” koja prikazuje šest tipova obitelji.

Među njima su samohrane majke, velike obitelji s više djece, homoseksualni parovi s djecom, roditelji s djecom s teškoćama u razvoju i rasno miješane obitelji.

“Sretna sam što moje dijete ide u finski vrtić. Ovo visi u njihovoj igraonici”, napisala je ženana Twitteru čije dijete ide u vrtić u Finskoj.

S jedne strane, jedan dio korisnika ispod fotografije izrazio je zadovoljstvo prihvaćanjem svih skupina, dok je tradicionalno-konzervativni dio kritizirao “liberalizam”, uz neizbježno vrijeđanje i psovke.

Popis konstruktivnih kritika navodi da na ilustraciji nema samohranog oca.

Previous articleMuškarac u vezi sa svojim automobilom: Volim voditi ljubav s njim, najčešće to radim ovako (VIDEO)
Next articleMedvedev otkriva u kojem slučaju će Rusija ciljati zapadne gradove: ‘Ako se ovo oružje bude koristilo’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here