Home Mozaik Muž joj rekao da izgleda kao muškarac, onda je slučajno otkrio…

Muž joj rekao da izgleda kao muškarac, onda je slučajno otkrio…

126
0

Odnos između žene i muža je strogo osoban, pa ga svatko u domu živi na svoj način, iako stvari nisu uvijek kako se čine. Ako izvana sve izgleda ružičasto, kod kuće nije tako, jer lete psovke i uvrede, viče se, ali ponekad se otkriju i apsurdne stvari.

U Švicarskoj je muškarac, nakon mnogo godina braka, gotovo sasvim slučajno otkrio da je žena s kojom se oženio prije 15 godina i s kojom nije imao djece zapravo rođena kao muškarac, te da je promijenila spol kad je postala punoljetna , odnosno u dobi od 18 godina.

Sve je počelo žustrom raspravom njih dvoje  za stolom. Da nije bilo tako,  jeziva istina vjerojatno nikada ne bi izašla na vidjelo.

Moramo priznati da je njegovo ponašanje bilo neprimjereno i tako ju je izazvao. Počeo je vrijeđati svoju ženu, govoreći joj da ona sve više liči na muškarca. Da se zapustila, da se počela zanemarivati, više se ne šminka, ne boji kosu, djeluje vrlo nemarno u odijevanju. Tada mu je prvo o glavu razbila tanjur, zbog čega je zadobio 5 šavova, ali je zatim, dolaskom policije, priznala jezivu istinu: da je bila muškarac i da je to skrivala od muža 15 dugih godina.

U tom trenutku suprug, još uvijek šokiran, nije oklijevao ni minute i kontaktirao je odvjetnika kako bi ishodio hitan razvod. Njegova je partnerica 15 godina od njega skrivala tako veliku tajnu. Vijest je pokrenula buru na društvenim mrežama, gdje su mnogi stali u obranu 53-godišnjaka koji sigurno nije mogao očekivati ​​ovako hladan tuš. A ti, što bi ti napravio na njegovom mjestu? Recite nam u komentarima, ako želite!

Previous articleRiječki HDZ obilježio Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje
Next articleVlasnik umro zbog bolesti, njegov pas je 10 tjedana ostao čuvati tijelo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here