Home Mozaik Muž ju prevario s drugom, a tokom se*sa ju slučajno nazvao!

Muž ju prevario s drugom, a tokom se*sa ju slučajno nazvao!

116
0
Photo by cottonbro: https://www.pexels.com/photo/couple-love-romantic-sitting-4009366/

Deidre je stručnjakinja za veze i brak, a ovoga puta javila joj se žena koja je na neobičan način otkrila da ju suprug vara.

Mislim da me muž varao sa svojom bivšom. Jučer kad me nazvao telefon mu je zapravo bio u džepu i vjerojatno je nazvao slučajno.

Čuo se smijeh, pa glasni muški i ženski uzdasi, nakon toga su uslijedili zvukovi koje sam lako prepoznao i znao sam da se seksa s nekim drugim.

Kad sam ga pitala, rekao je da je to sigurno radio, ali sam mu prepoznao glas. Bio je oženjen prije mene i znam da svoju prvu ženu nikada nije prebolio.

Moj muž ima 42 godine, a ja 39 godina, u braku smo četiri godine. Samo moram reći da me to iskustvo, kada sam čula da je imala jako dobar seks koji je završio orgazmom, slomilo i od tada sam u šoku.

Pronašla sam i poruku koju je poslao svojoj bivšoj ženi, govoreći joj da je voli. Kad sam mu rekla da sam vidjela poruku, samo je hladno odmahnuo glavom i rekao mi da se to mene ne tiče.

Nakon ovoga je totalno hladan prema meni. Nakon toga sam se preselila u drugu sobu, ali on se nije udostojio razgovarati sa mnom niti me išta pitati.

Deidre je odgovorila: Puno je pitanja koja se sada pojavljuju, a to je jeste li se dobro slagali prije ovoga, jeste li imali dobar seks, jeste li izlazili, pravili planove, kakav je on bio u vezi s vama…

“Možda je samo ljut što si mu preturala po stvarima i gledala poruke. Otvoreno razgovaraj s njim i reci mu da si spremna otići u bračno savjetovalište. Ako se ne slaže, to je jasan znak da je gotovo i nemoj ulagati svoju energiju u to. cijela priča jer da bi brak opstao, dvoje ljudi mora biti spremno na to…”

Previous articleUkrajinski general: Uništit ćemo svakog tko dođe s oružjem, dragovoljno ili mobilizirano
Next articleBranitelji Mariuopola oslobođeni iz ruskog zarobljeništva!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here