Home Mozaik Muž napustio zemlju na 10 mjeseci, žena za to vrijeme ostala trudna:...

Muž napustio zemlju na 10 mjeseci, žena za to vrijeme ostala trudna: Htio je razvod, pa se dogodila velika promjena!

283
0

Kada je Charles Stewart iz Dentona u Teksasu prihvatio otići u Kinu raditi za veliku tvrtku u Šangaju, a kasnije je od svoje supruge saznao da je trudna.

Charles zbog epidemije nije mogao napustiti Kinu sve do ljeta 2020., kada je Majra rodila. U Šangaju je proveo ukupno 10 mjeseci. U intervjuu za KXAN News otkrio je da se želi razvesti od nje po povratku kući.

– Dok sam bio u Šangaju, svaku večer smo se čuli, gledali, ljubili preko ekrana. Kad sam se zarazio i ostao u bolnici, rekao sam joj da me ne čeka i da vjerojatno neću preživjeti. Nismo se čuli više od dva mjeseca. Netko mi je u bolnici ukrao telefon i punjač, ​​a ja nisam imao novca da nabavim drugi. Tek kad sam izašao uspio sam preko nekih kolega nabaviti novi telefon. Prilikom prvog razgovora supruga je prešutjela činjenicu da je trudna. Nisam to znao ni cijelih mjesec i pol nakon dolaska u hotelsku sobu. Pravila se da je sve u redu, da nema ništa novo, iako sam po njoj vidio da nešto skriva – rekao je Charles.

Nekoliko dana prije povratka kući priznala mu je da je trudna. Plakala je preko Skypea, ali od sreće. Kako nije znao ništa o trudnoći, prekinuo je vezu.

– Bila sam užasno ljuta. Imali smo kćer od šest godina, lijep brak, pomisao na njih dvoje držala me na životu u bolnici. Kako mi je to mogla učiniti, otpisati me tako brzo? Čim sam izašao iz bolnice, rekla mi je da je uvjerena da sam umro, jer se više nisam javljao, a nema nikakvih tuđih informacija o meni. Shvatio sam da je brzo nastavila sa svojim životom i to je to. U avionu sam razmišljao samo o bratu i selidbi koja me čeka, jer je kuća bila na njenom računu, a kćer će sigurno dobiti na sudu. “Mislio sam da bih odmah otišao u bratovu kuću i tamo nastavio živjeti”, rekao je Charles za KXAN News.

A onda se dogodio neviđeni obrat.

– Čekala me doma uplakana, ali s nekakvim balonima. Zagrlila me, a ja sam bijesan otišao u drugu sobu sa svojom kćeri. Sjedio sam s njom i samo plakao, zagrlio sam je. Onda je ušla Majra i pitala me zašto sam prošli put raskinuo i zašto se ljutim kada ću drugi put postati otac? Pogledao sam je začuđeno, optužujući je da laže. Tada mi je objasnila da je išla na umjetnu oplodnju sa zamrznutim embrijima koje sam godinu dana prije ostavila za ‘ne daj Bože’. Kao da sam predosjećao da bi mi se nešto moglo dogoditi, dogovorili smo se da ih zamrznemo, da opet ostane trudna ako mene nema. Bio sam u kaosu, u bijesu! Ispričao sam joj se milijun puta. Odmah mi je oprostila, shvatila je kako sve izgleda iz moje perspektive. Nisam joj dao prostora da mi ispriča sve što je za to vrijeme radila – kaže Charles koji je u međuvremenu postao otac još jedne djevojčice.

Previous articleFOTO: Počeo najčarobniji Advent na Kvarneru – Rijeka Advent
Next articleFOTO: Neymar pokazao kako izgleda ozljeda koju je zaradio na utakmici sa Srbijom

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here