Home Mozaik Na kvizu je otkrio da ga je Kristina tri godine varala s...

Na kvizu je otkrio da ga je Kristina tri godine varala s bratom, a zatim im je pripremio noć za pamćenje.

527
0

Kada je Daryl Meloy (33) iz Kansasa započeo lokalni kviz sa suprugom Kristinom (31), nije ni pomislio da će te večeri otkriti nešto što će mu zauvijek promijeniti život.

Daryl je bio pet godina u braku s Christinom, s kojom je imao i četverogodišnju kćer. Uvijek su se dobro slagali, a umjesto s prijateljima, imali su najbolji odnos s njegovim bratom Johnom i njegovom suprugom Becky, prenosi kmbc.com iz Kansasa.

Tko zna što bi se dogodilo da sva četvorica te nevjerojatne večeri, koju su nekoliko puta ranije prakticirali prije epidemije koronavirusa, nisu otišli na kviz u obližnji kafić.

Becky je morala otići kući prije početka kviza, pa su Daryl, Christina i John ostali sudjelovati bez nje. Nakon što su se dobro snašli protiv preostale tri ekipe sa znanjem glazbe i filma, na red su došli muško-ženski odnosi.

Daryl je odgovarao na njegova pitanja o tome što njegova supruga voli raditi, a što ne voli kod kuće, ali Kristina je zabrljala. Došao je red na Johna, čija bolja polovica nije bila tu, pa je Kristina morala “pogoditi” neke odgovore o bratu svog supruga.

Dva su je pitanja razotkrila. Na pitanje što John, s kojim Kristina nikad službeno nije provela jutro, voli raditi kad se probudi, odgovorila je kao iz topa:

– Skuha kavu, sluša vijesti i tostira kruh – točno je odgovorila Kristina.

Darylu je to bilo neobično, ali pomislio je da Becky možda govori Christini o navikama svog supruga. Međutim, još ju je jedno pitanje razotkrilo kao ništa prije.

– Koja su Ivanova dva omiljena skrivena mjesta u okolini za bijeg od civilizacije i “punjenje baterija?” – pitao ju je voditelj kviza.

Kristina nije ni pogledala svog Daryla, niti ga konzultirala oko odgovora.

“Koliba pored vodopada u Geri i stari mlin na napuštenoj cesti”, rekla je Kristina.

Kako su oba odgovora koja je John voditelju prije toga dao o sebi bila točna, njih su troje su pobijedili i osvojili besplatna pića do kraja mjeseca u kafiću.

Daryl nije znao za ta dva mjesta, niti mu je John ikad rekao za to. Nije ni znao da ima kolibu, piše KMBC.

Kako je Kristina sve to znala?

Sutradan je Daryl nazvao Becky i našli su se u gradu. Pitao ju je zna li kako Christina ima te podatke o Johnu, a ona je odgovorila niječno. Tada su došli do mogućeg zaključka da se između Johna i Kristine događa nešto što oni nisu znali.

Klupko se odmotalo sljedećih dana, dok je Becky izvlačila sve odgovore od Johna i shvatila da su i ona i Daryl prevareni. Točnije, posljednje tri godine ih kontinuirano varaju.

Daryl se odlučio osvetiti svojoj supruzi prije razvoda, bez obzira je li Becky bila umiješana ili nije. Predložio im je da spavaju i uzvrate uslugu supružnicima, što je Becky napokon prihvatila nakon nekoliko dana nagovaranja.

Ne samo što su se snimali na početku odnosa kako bi imali dokaz o brutalnoj osveti, već je Daryl u potpunosti izbacio Christinu i Johna iz oporuke. Ta informacija je utjecala na njih više nego prekid kontakata, odnosno braka, budući da je Daryl bio jedan od bogatijih ljudi u Wichiti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here