Home Vijesti Na misi za Mateja se pojavila Snežana: Zbog onoga što je rekla...

Na misi za Mateja se pojavila Snežana: Zbog onoga što je rekla ova Beograđanka nastao je muk!

315
0

U crkvi Svetog Ante u Beogradu održana je misa za stradalog Mateja Periša čije je tijelo pronađeno u srijedu oko 9.20 sati na Adi Huji. Nakon mise bit će organiziran ispraćaj za Split, gdje će mladić biti pokopan. Ispred crkve se okupio veliki broj građana, a stigla je i žena koja je doživjela gotovo istu tragediju.

Beograđanka Snežana je kod križa ostavila bijele ruže. Izjavila je da je danas otišla u pravoslavnu crkvu, pa se opet vratila.

Snežana je otkrila nevjerojatnu podudarnost dviju tragedija. Naime, njezin brat nestao je u Dunavu istoga dana kad i Matej Periš, 31. prosinca.

“Jako mi je teško, užasno me ovo potreslo. Ne osjećam se dobro, tuga. Previše je slučajnosti u ovom slučaju, datum… sve me to navelo da dođem ovdje. Pratila sam potragu”, rekla je Beograđanka Snežana i dodala

„Srce mi je govorilo da dođem. Na isti dan 31.12. Prije 30 godina moj brat je nestao u Dunavu, prevrnuo se čamac s njih petoro i pet mjeseci kasnije 18. svibnja doplovio kod Smedereva. Isti datumi kao i Matej. Živim u blizini i morao sam doći. Znam što to znači. Roditelji će imati što zakopati, kamo otići plakati, zapaliti svijeću. To su strašne stvari. Četiri prijatelja mog brata nikad nisu isplivala”, rekao je za Novosti jedan sugrađanin.

Previous articleU 28. kolu Eurojackpota u Njemačkoj je pogođen glavni dobitak 5 + 2 u iznosu od 829.817.891,41 kn.
Next articleRusija: Zapovjednik Azova je izveden u oklopnom autu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here