Home Sport Načinović i Mišković prijavljeni zbog nesportskog ponašanja

Načinović i Mišković prijavljeni zbog nesportskog ponašanja

1303
0

Direktor rukometaša »Zameta« Alvaro Načinović i pomoćni trener Zamećana Marin Mišković prijavljeni su od strane sudaca za ponašanje poslije utakmice »Zamet« – »Bjelovar«, odigrane prošle subote u dvorani »Dinko Lukarić« na Kozali. Prijava je stigla u Hrvatski rukometni savez voditelju natjecanja Bojanu Filipoviću, koji nije htio iznositi konkretne detalje iz sudačke prijave sve dok traje postupak, već je sve objasnio sintagmom »nesportsko ponašanje«. Uglavnom, bilo je vidljivo da su Zamećani poslije utakmice došli do zapisničkog stola, nezadovoljni suđenjem zagrebačkog para, Igora Barlea i Saše Vučića. O tome uostalom svjedoči i DVD snimka, po pravilima Saveza, naime, svaka se utakmica snima od početka pa sve dok suci ne otiđu s terena. Voditelj natjecanja je poručio da je poslao obavijest o prijavi MRK »Zamet« te da odgovor u pismenom obliku očekuje za najkasnije dva dana, u protivnom će uslijediti suspenzija. Što se pak tiče njegovog odlučivanja o tom predmetu, sve ovisi o primitku odgovora.
Nema dileme da su u redovima riječkog prvoligaša bili itekako nezadovoljni suđenjem Barlea i Vučića u utakmici u kojoj su poraženi, a ti bodovi su itekako važni u utrci riječkih rukometaša za ostanak u prvoligaškom društvu.
– Nisam još vidio što piše – kazao je o svemu Alvaro Načinović, okrećući se sucima. – Mene zanima i njihovo ponašanje prije i poslije utakmice. Zanima me i zašto nisu odmah napisali prijavu. Ja također imam primjedbi, mislim i da bi se meni netko trebao ispričati za svoje postupke.
Direktor Zamećana je u prvom redu okrenut ligaškim obvezama, gostovanju u Varaždinu od kojega u »Zametu« puno očekuju. Načinović poručuje da je održan sastanak i to poduži, igrača i stručnog vodstva, kojemu je i sam prisustvovao. Sukus cijele priče je da momčad u subotu ide protiv »Varteks DiCapria« skrojiti bodove. (novi list)

Previous articleRiječki studenti za miran prosvjed
Next articleRijeka oslabljena u Šibeniku

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here