Home Mozaik Najava odlaska Marca Cuccurina zabrinula fanove: ‘Nažalost, na privatnom polju opet...

Najava odlaska Marca Cuccurina zabrinula fanove: ‘Nažalost, na privatnom polju opet se događaju ružne stvari’ (FOTO)

291
0

Poznati influencer Marco Cuccurin (22) zazvao je zabrinutost među svojim brojnim pratiteljima objavivši fotografiju svog psa na Instagram priči. Na slici se vidi Chani, njegov pas, kako tužno stoji pored kofera i vrata, jasno izražavajući svoju nelagodu.

U opisu slike, Marco je podijelio svoje razloge za putovanjem u Pulu, iako nije otkrio sve detalje. Izgleda da se na privatnom planu događaju neki problemi koji su utjecali na njegova nedavna putovanja. Marco je izrazio tugu što njegov ljubimac, Chani, nije sretan zbog njegovog odlaska. Pas je vjerno pratio svog vlasnika dok je Marco putovao u Prag, i sada mu ponovno nije jasno kamo odlazi. Chani je značajno pokazao svoju privrženost, okupljajući se oko Marcovog kofera, što sugerira da će Marco morati ponovno umiriti svog četveronožnog prijatelja po povratku.

Osim toga, Marco je najavio svojim pratiteljima putem Instagram priče da će uskoro objaviti video u kojem će podijeliti razlog svog odlaska. Paralelno s tim, Marco je podijelio sliku novog kauča koji je stigao u njegov dom, sugerirajući da će u tom videu otkriti više detalja o toj priči i o sebi.

Ovo putovanje i događaji koji prate Marcoa podsjećaju nas na njegove nedavne otvorene razgovore u podcastu Skip or Beep radija, gdje je otvoreno razgovarao s voditeljicom Tatjanom Jurić. Marco je dijelio teške trenutke iz svog života, uključujući gubitak majke prije dvije godine te turbulentan odnos s ocem, koji se sada obnavlja. Također je istaknuo svoje iskustvo suočavanja s osudom i zlostavljanjem tijekom odrastanja, naglasivši kako je iz tih izazova izašao jači i sigurniji u sebe.

Ovaj događaj otkriva intimne trenutke iz života poznatog influencera, što dodatno povećava interes javnosti za njegovu priču i putovanje.

Previous articleRIINTERVJU: Zdravstveni odgoj i obrazovanje u Osnovnim školama, Lana Golob
Next articleVIDEO: Utrčao zagrliti Messija, pogledajte što je napravio zaštitarima

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here