Home Najnovije Najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić progovorio o ozbiljnom problemu: Frustriran sam!

Najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić progovorio o ozbiljnom problemu: Frustriran sam!

89
0

Filip Zubčić zauzeo je 13. mjesto u prvom od dva veleslaloma u Kranjskoj Gori, u kojemu je Marco Odermatt osigurao Veliki kristalni globus u Svjetskom kupu.

Filip Zubčić, koji je u drugu vožnju ušao s 11. rezultatom, ni u drugoj vožnji nije napravio nijednu veću pogrešku, ali mu je nešto sporija vožnja u središnjem dijelu staze odnijela mogućnost za popravak plasmana. U drugoj vožnji je imao 17. rezultat, što mu je u konačnom zbroju donijelo 13. mjesto sa zaostatkom od 2.27 sekundi za pobjednikom. Sa 172 boda Zubčić drži 12. mjesto u redoslijedu najboljih veleslalomaša.

‘Danas sam bio trinaesti u prvom od dva veleslaloma koje imamo u Kranjskoj Gori. Rezultat je solidan, ali malo sam frustriran jer pojedine dijelove staze stvarno skijam dobro, brzo i kvalitetno, a neke dijelove staze užasno sporo, no ne osjećam se toliko sporo i to me stvarno frustrira. Ne znam zašto se to dešava i onda rezultat bude takav kakav jest’, rekao je nakon utrke Zubčić, prenosi HRT, te je dodao:

‘No više sam bodova skupio nego što gubim, to je pozitivno, napredujem na startnoj listi. Treba se dobro odmoriti, pripremiti za sutrašnji veleslalom i bolje ga odraditi.’

Previous article49-godišnjaku se supruga više ne sviđa jer se zapustila: ‘Unajmio sam eskort damu kako bi mi pomogla u braku bez seksa’
Next articleKakva bomba Matea Kovačića za Chelsea!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here