Home Sport Najgorih 645 dana: ‘Pitao sam se zašto ti na ulasku u zatvor...

Najgorih 645 dana: ‘Pitao sam se zašto ti na ulasku u zatvor daju paket kondoma i vazelina. Vrlo brzo shvatiš sve’

166
0

Sandro Rosell bio je predsjednik Barcelone od 2010. do 2014. godine, a 2017. je završio u zatvoru zbog pranja novca u Brazilu. Iza rešetaka je proveo, kako je rekao, najgorih 645 dana, nakon čega je oslobođen, a svojih iskustava iz zatvora prisjetio se u španjolskom showu ‘Putuj s Chesterom’. Dio kazne odslužio je u zatvoru u Madridu, a dio u Barceloni.

“Prijetili su mi nekoliko puta, ali moji cimeri su odmah stali u moju obranu. Htjeli su me prebiti. Jedni jer sam predsjednik Barce, a drugi jer sam Katalonac. Jednom mi se to dogodilo u Madridu , i drugi put u Barceloni, ali oba puta su me zaštitili bez da sam pitao,” započeo je Rosell, pa nastavio:

“Jedan mi je prijetio da ću mu platiti što god traži ili će me ubiti, ali opet sam imao ljude uz sebe koji su me branili. U Madridu su me najviše branili kolumbijski zatvorenici.”

Tijekom 645 dana zatvora svjedočio je brojnim sukobima.

“Gledaš sve. Jedan od zatvorenika je drugome zabio nož u ruku jer mu je dugovao Coca-Colu.”

“Zatvor je stalni kontrast emocija, boja, tuge, čak i smijeha. Uvijek sam se trudio biti vrlo razuman, nekoliko puta sam plakao, tada bi mi bilo bolje.”

Progovorio je i o seksu u zatvoru.

“Pitao sam se zašto ti kad uđeš u zatvor daju paket kondoma i vazelin. Vrlo brzo sve shvatiš. U zatvoru ima puno homoseksualnih odnosa, čak i među ljudima koji nisu homoseksualci.”

Rosell je otkrio da je završio u zatvoru zbog pronevjere 5000 eura.

“Optužili su me za trgovinu ljudskim organima. Našli su 5000 eura u koverti koji nisu bili moji. Oslobođen sam po pet od šest točaka optužnice.”

Previous articleMislio je da je proširena vena: Nakon mjesec dana bolova doktor mu je rekao ovo živi u njegovom tijelu
Next articleBradarić: HGSS-ovca nogom nije udario Abramović

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here