Home Mozaik Najpoznatiji ruski astrolog dao detaljan horoskop za 2022.: Za ova dva znaka...

Najpoznatiji ruski astrolog dao detaljan horoskop za 2022.: Za ova dva znaka slijedi najbolje razdoblje u životu!

46
0

Pavel Globa jedan je od najpoznatijih ruskih astrologa, a kažu da su njegova astro predviđanja točna i do 85%. Često daje razna astrološka predviđanja, a ovaj put donosi godišnji horoskop za godinu koja je pred nama, 2022. Globa tvrdi da će općenito 2022. biti pozitivna za sve znakove Zodijaka, te da svi imaju veće ili manje šanse za uspjeh, ali neki će se još morati mučiti, dok će drugima sve ići kao po loju!

Ovan
Možda ćete biti zainteresirani
Od svih 12 horoskopskih znakova, samo OVAJ IMA MOĆ KOJU DRUGI SANJAJU: On je NAJJAČI ZNAK ZODIJAKA
Za vas će 2022. godina biti pozitivna u svim aspektima i ostvarit ćete većinu ciljeva koje ste postavili. Ovan će moći izgraditi temelje za stabilan i siguran život. Najpovoljnije razdoblje je druga polovina godine. Ono što bi moglo biti opasno za Ovna u nadolazećoj godini su kaotični i impulzivni postupci. Pokušajte ih kontrolirati, postoji opasnost da ćete skupo platiti svoje pogreške.

Bik
Imat ćete određene prepreke na svom putu, ali nećete odustati, a spremaju vam se velike stvari, barem kada je u pitanju vaša karijera. Logika i marljivost mogu vas dovesti do životnih promjena. Većina vaše energije bit će usmjerena na poboljšanje vaše financijske situacije, što može odvratiti vaš fokus od privatnog života. Međutim, veza koju će Bik započeti 2022. godine imat će čvrste temelje i pokazat će se vrlo važnom za njegovu budućnost.

Blizanci
Za Blizance, 2022. je pravo vrijeme da napreduju u poslu ili poboljšaju svoje financije. Imat ćete puno zanimljivih ideja i razmišljanja, ali i snage da ih provedete u djelo. U slučaju da ste sumnjičavi, zvijezde vam poručuju da ne odustajete. Najviše inspiracije ćete imati u srpnju, i ne bojte se, sve pokazuje da ćete uspjeti! Kada je ljubav u pitanju, prvi kvartal u godini ne donosi ništa uzbudljivo, ali pozitivan aspekt stiže u svibnju. Tada ćete dobiti priliku da učvrstite vezu koju već imate ili uđete u staru vezu, ali s novom energijom.

Rak
Ova godina će donijeti ravnotežu i stabilnost u vaš život. Počet ćete raditi na raznim projektima, a to vam može donijeti napredak u karijeri. Također, 2022. godine konačno ćete imati dovoljno vremena za odmor i duhovni oporavak. Slušajte sebe i ne dopustite da vam vanjske okolnosti poremete planove.

Lav
I u proteklih godinu dana bilo je mnogo okolnosti koje su vam išle u prilog, pa će i ove. Imate čvrste temelje za budućnost. U 2022. godini posvetit ćete se samorazvoju i uživanju, te težnji za uspjehom i velikim ambicijama. Suočavat ćete se s malim nevoljama, ali prolaznim, pa nemojte dopustiti da vam remete raspoloženje.

Djevica
Početak 2022. godine bit će odličan za Djevicu, a pred vama će se naći brojne prilike za dobre promjene. Sve na čemu počnete raditi značajno će poboljšati vaše financijsko područje, ali i karijeru. Ono što će vam trebati je vaša inicijativa i odlučnost. Ključ uspjeha je postaviti prioritete i ne gubiti vrijeme i energiju na ono što nema perspektivu. Puno Djevica će ove godine kupiti neku nekretninu, bar ili imanje. Također, ovo je dobra godina za proširenje obitelji; brak ili dijete.

Vaga
Vagu očekuje sretna i ugodna 2022. Imat ćete dovoljno energije za nove aktivnosti, ili one koje ste dugo odgađali. Očekuje vas uspjeh na svim područjima života. Vaša sposobnost samodiscipline, snažne volje i ustrajnosti će se poboljšati, a zvijezde će vam se smiješiti kada je ljubav u pitanju. Vaš odnos će dobro funkcionirati, kako s partnerom, tako i s prijateljima i kolegama.

Škorpion
Škorpioni će proći kroz razdoblje značajnih promjena u životu. Mora se pripremiti za kaotične događaje i teško će ih izbjeći. Ali neće sve nužno biti loše, baš suprotno. Morate postaviti jasne prioritete i odrediti smjer kojim želite ići. Budite jaki i uporni i uspjeh neće izostati. U osobnom životu očekuju vas lijepi trenuci, posebno u travnju i studenom, kada je moguće započeti novu vezu.

Strijelac
Strijelac će ovu godinu lako iskoristiti na najbolji mogući način! Najuspješnije razdoblje očekuje vas od svibnja do listopada, a vi ćete uživati ​​u ostvarenju svojih snova i planova. Najvažnije je da 2022. godine nećete zaboraviti prošla iskustva i pouke iz njih, jer će ovo biti godina u kojoj ćete moći ispraviti posljedice prijašnjih pogrešnih odluka.

Jarac

Ovo će biti sjajna godina za vas! Napokon ćete pronaći pravu sreću, uspjeh i zadovoljstvo! To će se dogoditi ne samo zato što su vam zvijezde naklonjene, već i zbog unutarnje promjene u vama, shvatit ćete da su prepreke daleko manje nego što ste mislili. Ako imate partnera, bit ćete ispunjeni i voljeni. Početak godine bit će sjajan, ali i svi sljedeći mjeseci.

Vodenjak
Na pragu ste neograničenih mogućnosti, u 2022. čeka vas aktivno, uspješno i sretno razdoblje. Imate puno ideja i velikih ambicija, no najbolje je da se usredotočite na samo neke od njih, kako se ne biste preopteretili. Posljednja dva mjeseca u godini imaju period sumiranja svega što ste napravili, a zvijezde vam poručuju da se tada ne upuštate u nove projekte i planove.

Riba
Za Ribe 2022. neće biti godina iz snova, ali neće biti ni teška. Moći ćete se nositi sa svim izazovima i udarcima, a ni loše okolnosti vam neće pasti teško. Tijekom cijele godine bit ćete ispunjeni pozitivnom energijom i motivacijom. Ako težite napretku u životu, najbolje je napraviti neke korake u prvoj polovici godine, te biti uporan i ne odustajati lako.

Previous articleNjemačka ograničava i privatne kontakte, priprema se obavezno cijepljenje!
Next articleVIDEO: Ludnica u Turskoj, Mame Biram postao viralni hit

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here