Home Mozaik Najseksi baka o prednostima sunčanja vagine: ‘Genitalije će vam raditi prekovremeno i...

Najseksi baka o prednostima sunčanja vagine: ‘Genitalije će vam raditi prekovremeno i žudjet ćete za seksom’

9
0

Gina Stewart radi kao model, ima 51 godinu, a iza sebe ima više natjecanja na izborima za Miss. Gina je samohrana majka, ima četvero djece i jednog unuka te je naširoko poznata kao najseksi baka na svijetu.

Gina tvrdi kako nikad nije bila na plastičnim operacijama lica, a jedini zahvat koji je napravila jesu silikonske grudi.

Nedavno je na svom Instagram profilu podijelila i fotografiju s plaže u sklopu koje je sa svojim pratiteljima podijelila i šest savjeta zbog čega biste trebali sunčati svoje intimno područje.

Osim što ćete povećati seksualnu funkciju, prema “najseksi baki svijeta”, sunčanje intimnog područja povećava plodnost i poboljšava hormonalne funkcije. Izlaganje suncu potaknut će proizvodnju D vitamina, a korisna je i za svaku drugu stanicu u tijelu.

Dodala je niz infografika s više detalja o drevnoj kineskoj religiji koja se temelji na ravnoteži sa svemirom.

Podsjećamo, prije samo mjesec dana, Gina je sa svojim 312 tisuća pratitelja podijelila vijest o novoj stranici na Instagramu – ginastewarthealth, gdje dijeli savjete o zdravlju, ljepoti i fitnessu. I dodala da njezin trening za guzu definitivno ne želite propustiti, piše Daily Star.

Previous articleZavaljao trojicu pa ljevicom gađao malu mrežu. Pogledajte majstoriju dinamovca u Serie A
Next articlePerišić nasmijao novinare kad su ga pitali o Modriću!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here