Home Sport Najstarija navijačica Rijeke napunila 100 godina!

Najstarija navijačica Rijeke napunila 100 godina!

1557
0

DSC_0851Delegacija HNK Rijeka predvođena igračima Ivanom Močinićem, Filipom Bradarićem, Mate Malešom i Andrejom Prskalom, te direktorom Vladom Čoharom posjetila je Mariju Miculinić, najstariju Grobnišćicu, koja je nedavno proslavila 100. rođendan. Marija je velika navijačica HNK Rijeka, a klub joj se za dugi niz godina podrške odužio prigodnima darovima, članskom iskaznicom i dresom s brojem 100. Marija je tako postala 3544. član HNK Rijeka.
– Uvijek je bilo dobro na Kantridi, uvijek je bio stadion pun i to me je veselilo. Radovale su me pobjede, jedino sam bila žalosna kada smo izgubili – rekla je Marija Miculinić.
Vrijeme je proteklo u ugodnom druženju, evociranju davnih uspomena, te pokušaju da se na slikama prepoznaju igrači koji su prije nekoliko desetaka godina igrali u bijelom dresu. Marija je otkrila da je 100. godina doživjela zahvaljujući smirenosti i sabranosti.
– Rijeka je danas jako dobra. Otišao nam je Brazilac (Moises op. a.), ali rekao je da će se vratiti. Stalno pratim Rijeku. a što ću drugo raditi – ustvrdila je veselo Marija.
U ugodnoj atmosferi nogometaši Rijeke poželjeli su najstarijoj navijačici Rijeke puno sreće i zdravlja, na što im je ona odgovorila željom: Budite prvi!

Previous articleSnježne vratolomije na Gatu Karoline Riječke 30. siječnja
Next articleBlokada prometnice Trsat – Kačjak izazvala nezadovoljstvo mještana

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here