Home Vijesti Nakon istarskog, pobuna i u riječkom SDP-u, Obersnel tvrdi da su nepravedno...

Nakon istarskog, pobuna i u riječkom SDP-u, Obersnel tvrdi da su nepravedno zapostavljeni!

2586
1

Nakon objavljene liste za 8. izbornu jedinicu izbila je pobuna i u riječkom SDP-u u kojem smatraju da je najjača stranačka organizacija nepravedno marginalizirana. Naime, na ulazna mjesta su postavljeni relativno nepoznati kandidati i koalicijski partneri iz IDS-a, HSU- i PGS-a dok riječkih kandidata ili nema ili su na nisko na listi na neulaznim mjestima. Podsjetimo, prethodno su se pobunili i istarski SDP-ovci koji smatraju da ih je stranački šef ‘prodao’ popuštanjem svih uvjeta IDS-a.

Situaciju je za Novi list diplomatski komentirao i riječki gradonačelnik Obersnel koji je pretposljednji na listi:

– Listu je predložio predsjednik Bernardić, a prihvatio Glavni odbor sukladno statutu pa nemam što komentirati. Naravno da ostajem na listi, jer svako mjesto na listi je dobro mjesto. Vjerujem da mogu doprinijeti uspjehu liste i s 13. mjesta, iako mislim da je SDP Rijeke nepravedno zanemaren brojem kandidata na listi.

1 COMMENT

  1. Obersnelu, da ti nema ovoliko Srba i jugonostalgičara u Rijeci, odavno nebi upropaštavao ovaj grad.
    Od kad si ti gradonačelnik Rijeka sve dublje propada, mladi se iseljavaju a grad izgleda kao ruglo koje se ruši na svakom koraku. Bandić krade ali barem i dela za Zagreb, ti si jedno obično mrtvo puhalo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here