Home Sport Nakon Ivaniševićeve objave o bivšoj supruzi, sada se oglasila i aktualna

Nakon Ivaniševićeve objave o bivšoj supruzi, sada se oglasila i aktualna

357
0

Tjednik Nacional objavio je jučer, kako tvrde, ekskluzivne dokumente koji otkrivaju sudske sporove između Gorana Ivaniševića i njegove bivše supruge Tatjana Ivanišević. Tjednik tvrdi da je dobio uvid u opsežnu dokumentaciju povezanu s više sudskih postupaka koje je umirovljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević pokrenuo protiv svoje bivše supruge Tatjane Dragović, a navodno i kćeri. Nacional navodi da je Ivanišević postupke s ciljem da Tatjani Dragović oduzme dio imovine i navodnu pozajmicu od 2,5 milijuna eura.

Umirovljeni tenisač o svemu se oglasio na društvenim mrežama i bez zadrške objasnio cijelu situaciju.

“Ovako, onog trenutka kad sam se usudio potraživati novce koje sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T.D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova. Sad samo još čekam tužbu koja bi trebala utvrditi da je dotična T.D. osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda osvojila i još neki Grand Slam, ali to još sud treba utvrditi”, napisao je Ivanišević i dodao da se njegovi odvjetnici već dugo bave ovim slučajem.

Cijelu situaciju komentirala je i njegova sadašnja supruga Nives Ivanišević.

“Pravda je spora, ali dostižna”, komentirala je njegovu objavu na Instagramu i izrazila podršku svome suprugu, podijelivši njegov status u svojim Instagram pričama.

Nives Ivanišević podijelila je status svog supruga.

Previous articleBolio ga zub, pet dana kasnije pronađen je mrtav u kuhinji
Next articleNK Rijeka ponovno oduševljava: Pogledajte kako žele privući navijače! (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here