Home Mozaik Nakon što je najavio dokumentarac o vlasniku Pinka, ugašen YouTube kanal Bake...

Nakon što je najavio dokumentarac o vlasniku Pinka, ugašen YouTube kanal Bake Praseta!

263
0

Ugašen je YouTube kanal Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase. Njegov otac, svećenik Nenad Ilić za to je saznao iz medija.

“Još uvijek se nisam čuo s Bogdanom, pročitao sam vijesti, ne znam što se s tim događa i što to znači. Moram vidjeti, razmisliti i popričati s njim, pa ću tek onda imati neki stav o tome. Za sada stvarno nemam komentar”, rekao je Nenad Ilić za Nova.rs.

Baka Prase ovaj je naprasni odlazak s YouTubea prokomentirao na svom Instagramu: “Zbogom, Baka Prase YouTube kanal.”

Podsjetimo, njegov je kanal ugašen u jeku sukoba s vlasnikom Pink televizije Željkom Mitrovićem, a Baka Prase najavljivao je da će 1. listopada objaviti dokumentarac o Mitroviću. Gašenje njegova YouTube kanala nedavno je tražio Savez komunističke omladine Jugoslavije.

“Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ), zgrožen internet nasiljem koje propagira, pokrenut će peticiju za ukidanje YouTube kanala Bogdana Ilića, poznatog kao Baka Prase, i poziva javnost da je podrži svojim potpisom”, napisali su u priopćenju.

Mladi Youtuber bio je uključen u brojne skandale pa je, osim sukoba s Mitrovićem, bio optuživan i da je jedan od krivaca za smrt mlade influencerice Kristine Đukić Kike.

Previous articlePogledajte lice zbunjenog Keka nakon remek-djela: ‘Čak je i publika zanijemila’
Next article‘Maloprije sam na portalu pročitao vijest pa navratio’ – Dobitnik koji je u jučerašnjem izvlačenju osvojio peticu podigao dobitak

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here