Home Mozaik Namamio 4 žene na ‘povoljnu’ masažu, skinuo ih i napao na krevetu:...

Namamio 4 žene na ‘povoljnu’ masažu, skinuo ih i napao na krevetu: Jedan detalj ga je razotkrio

539
0

Maser iz engleskog grada Bristola, koji je radio u Škotskoj, osuđen je na tri godine zatvora zbog seksualnog zlostavljanja četiri žene koje je navukao na “golu masažu”.

Kalum Urkart (38) proglašen je krivim na sudu u gradiću Salisburyju jer je napao žene u nekoliko malih gradova u Škotskoj, koje je prethodno namamio na “nikad jeftiniju” masažu u oglasima.

Kad bi mu dolazili kupci, Kalum bi ih skidao, tvrdeći da je tajna njegove popularnosti u tome što je koristio ulja i druga sredstva koja nisu bila slobodno dostupna, ali da bi se žena potpuno opustila, morala je ležati potrbuške bez ručnika na sebi.

Četiri žene pale su na ovu priču o Kalumu Urkartu koji bi im se onda skinuo iza leđa i pokušao voditi ljubav s njima. Potpuno zbunjene i uzrujane, žene bi ustajale iz kreveta i odijevale se dok je on tvrdio da je to učinio samo zato što su mu davale znakove.

Zatim bi napustio unajmljeni stan i tražio daljnja mjesta na kojima bi ispunio svoje uvrnute želje.

Jedna od žena poslala mu je poruku nakon incidenta, napisavši da ne može učiniti ovako nešto bez njenog pristanka. Tu je Kalum pogriješio i odgovorio joj, a ona je snimila razgovor i spremila ga kad je te večeri otišla u policiju.

Sutkinja Angela Morris rekla je na sudu prije presude da Kalum nije dobio pristanak niti jedne od njih dvije da bi mogao imati intiman odnos s njom.

– Svi su htjeli konvencionalnu vrstu masaže. Bile su tako ranjive i izložene. Kalume, zlorabio si to u seksualne svrhe. Nosile su ručnike koje ste sami skinuli i lagali im da moraju biti goli. Dotaknuli ste ih po intimnim zonama i trljali svoje genitalije o njihove – rekla je sutkinja Morris.

Jedna od žrtava rekla je sucu da se nakon incidenta s Kalumom osjećala jako loše.

– Tješila sam se činjenicom da nije ušao u mene, dakle, da me nije silovao, ali to je bilo samo to. Savijao mi je nogu tvrdeći da to radi kako bi me ispružio, a činio je to kako bi mi pogledao spolne organe – rekla je neimenovana mušterija masera.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here