Home Mozaik „Naše prve bračne noći imali smo se*s utroje s mojom djeverušom. Bilo...

„Naše prve bračne noći imali smo se*s utroje s mojom djeverušom. Bilo je nezaboravno, ali moja obitelj više ne razgovara sa mnom”

224
0

Katey i Dan su tek vjenčani par koji ne voli konvencije u svojoj vezi

Katey i Dan sebe definiraju kao nekonvencionalan par koji ne brine previše o tome što bi ljudi mogli misliti, već samo žele izvući maksimum iz svoje veze i steći nova iskustva. 26-godišnjak i 25-godišnjakinja iz Plymoutha u Engleskoj vjenčali su se prošlog rujna na privatnoj ceremoniji u Torquayu u Devonu, a kako bi svoj poseban dan učinili još nezaboravnijim, odlučili su prvu bračnu noć provesti zajedno s Kateyjinom počasnom djeverušom. Evo što su rekli.

Intervju Katey i Dana

Katey i Dan pojavili su se u posljednjoj epizodi showa “Truly’s Love Don’t Judge”, emisije čiji je cilj iznijeti na vidjelo “nekonvencionalne” strane veze, čak i one stabilne. Mladenci, dakle, koji vole istraživati ​​nove horizonte i sve što je vezano uz seksualnu sferu, izjavili su: «Na dan vjenčanja odlučili smo u spavaću sobu pozvati moju djeverušu koja je ujedno i moja najbolja prijateljica. Zajedno smo popili piće i na kraju s njom imali trojac i bilo je jako zabavno. Poznajemo se cijeli život i stoga nije bilo ni trunke neugodnosti.” Dan je dodao: “Raditi tako nešto na tako poseban dan učinilo ga je još nezaboravnijim.” Međutim, Katey je također objasnila kako je njezin odnos s obitelji bio na kušnji nakon što su njezini roditelji otkrili što je par učinio. Katey je rekla: “Moja obitelj više ne razgovara sa mnom jer ne odobravaju ono što smo Dan i ja učinili. Smatraju da je to odvratno.”

Pitanje ljubomore

Naposljetku, Katey i Dan zaključili su intervju govoreći i o ljubomori koja, normalno je, može postojati.

Mladoženja je rekao: “Naravno da smo ljubomorni jedno na drugo, ali upravo to čini sve uzbudljivijim”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here