Home Vijesti Nastavak ljubavi: Dogovor SDP-HDZ i na Bulevardu

Nastavak ljubavi: Dogovor SDP-HDZ i na Bulevardu

1541
3

Nakon jučerašnjeg dogovora prilikom konstituiranja VMO Draga, SDP i HDZ su se večeras dogovorili i oko podjeli čelnih mjesta na Bulevardu. Kao i u Dragi, i na Bulevardu su se nakon izbora pojavila 2 bloka. Na jednoj strani 2 izabrana vijećnika SDP-a, a na drugoj vijećnik HDZ-a i nezavisni vijećnik koji su bili predsjednik i dopredsjednik VMO Bulevard u prošlom mandatu. Za petu vijećnicu izabrana je kandidatkinja sa zajedničke liste Akcije mladih i Liste za Rijeku.

Budući da je podjela mandata u Dragi i Bulevardu gotovo identična, očito je došlo do vezane trgovine pa su SDP-ovci jučer podržali HDZ-ovog predsjednika vijeća u Dragi da bi danas za predsjednika VMO Bulevard bio izabran vijećnik SDP-a. (rd)

Previous articleGOOGLE: Rijekadanas i dalje najpopularniji regionalni portal
Next articleFikret Abdić moguće pojačanje Rijeke

3 COMMENTS

  1. Ali i rekli iz Liste za RIjeku da se na razini MO ne vodi, ne gleda ta politika stranačka.
    Problem je taj da niti jedan kandidat liste za Rijeku se nije predstavio tribinom biračima, pa je meni nepojmljivo da se uopće kandidirao, jer nitko nema pojma za što se on u MO zalaže i tko je on.!?
    Nevjerovatno!. PGS je pak samo prepisao program s izbora za gradonačelnika i priljepio sliku kandidata MO, tako da se PGS sad, 30.5.2010 u tom letku zalaže protiv rušenja sušačkog kolodvora koji je srušen dvije godine ranije!? SDP je pak marljivo podijelio u svaku kuću letak, može to s pokradeniom novcima dobivenim od svoje građevne mafije.Ni SDP ni HDZ u nije ni stalo do programa nego do pozicioja i broja mandata koje nose pare.

  2. pa i ne bi se trebala voditi visoka politika po mo. nije problem u tome nego što je barba željko lagao. ako laže na tako banalnim stvarima što onda radi na osjetljivijim (hint: tržnice)?

  3. prvo ,Švorinić iz Liste za Rijeku jer rekao da na razini MO nisu važne stranke. sdada, pak kada mu situacija ne ide na ruku, proziva te stranke kao stranke. DRugo, ono najgore je da niti jedan kanditad Kiste za RIjeku se nije predstavio tribinom biračima niti svoj program!?? To je uvreda svim biračima i nepojmljica stvar!! zamisli.BIrajte me, ali nemam potrebu da vam kažem za što ću se zalagati u MO. To je lakrdija i diskreditacija stranke zauvijek! i pokazje razinu ozbiljnosti strankei pravi njen cilj a a to vidimo ovdje nije njen program.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here