Home Tehnologija GOOGLE: Rijekadanas i dalje najpopularniji regionalni portal

GOOGLE: Rijekadanas i dalje najpopularniji regionalni portal

1378
16

Google je danas objavio ljestvice najposjećenijih web stranica za svibanj. Prema googleovoj aplikaciji adplanner najposjećeniji regionalni portal orijentiran prema Rijeci i Primorsko-goranskoj županiji je Rijekadanas.com. Slijede R-1.hr na drugom mjestu i Butiga.com.hr koja je treća. Među posjetiteljima koji pristupaju stranicama na hrvatskom i srpskom jeziku najposjećeniji web site je Facebook s dosegom od nevjerojatnih 67,3%.


Poredak prema kriteriju ”composition index”


Poredak prema kriteriju ”best match”

Previous article13. međunarodni susret – Oldtimer moto rally 2010.
Next articleNastavak ljubavi: Dogovor SDP-HDZ i na Bulevardu

16 COMMENTS

 1. Jos da obustavite preuzimanje materijala sa Rijeka.hr, i oslonite se na svoju osobnu produkciju, kako bi tek onda bili popularni…

 2. Jel to netko meni brise komentare? Jel to netko tko se nedavno obrusavao na gradsku upravu s istim optuzbama? De, ne vjeurjem u to, to mora da je neka serverka greska! Vi sigunro nebi nikad od portala gradske uprave uzimali vijesti i koristili kao svoje i jos k tomu istu tu gradku upravu kritizirali? Jelde?

 3. dragi uredniče (?) HPR (herpes?) rijeka.hr, nedavno ste slično pitanje postavili i na korzo.net pa je red da vam netko odgovori. vaš službeni portal financiraju porezni obveznici ovog grada pa im pripada i sadržaj. govoriti o autorskim pravima nečeg što je gradsko ili državno je jednako inteligentno kao npr uvesti ulaznice na korištenje gradskih semafora.

 4. Ne serkaj paranojo! Urednik Rijeka.hr je desnicar, urednik MojaRijeka.hr tvoj istomisljenik koji s CIganovicem ispija kave, jebbem ti dalekovidnost kojom ne baratas. Ne stavljaj me u isti kos s njima, a ni sa sobom, svi ste ista fela. Nego…. I sport financiramo svi pa placamo karte za tekme, iako nase pare idu u dzep iskljucivo menadzerima. Preuzimanje sadrzaja regulirano je pravom i zakonom, prouci ga dok nekome ne pukne zivac pa ti spika tuzbu, sve na racun poreznih obveznika. Jel znas da ce Google od jeseni pratiti pravo prvenstva kod objavljenih identicnih sadrzaja pa ce onaj sadrzaj koji je kopiran biti banan? Aj prati, to ti je posao. Sadrzaj mozes preuzeti al samo djelomicno s linkom na izvor, u suprotnom netko grije dupe da napise vijesti i poslika dogadjaje, a ti sjedis i kopiras sadrzaj. Jos bi kontao da to radis s namjerom kojom kazes, ali kako ti odgovara uzimati od njih vijesti a onda ih istodobo kritizirati za vodjenje politike? Jel ti uspjeva uopce uskogrudo, rasclaniti news servise od politike?

 5. Što je ovo danas navala iz SDP-a… Javila središnjica da treba braniti kurs partije 😀

 6. Jasno, cim nismo za vase placipicke, iz SDP-a smo. Sad je jasno zasto vam ide tako kako ide…. a komunjare sute i rade. Blago nam se svima, i s vama i s njima.

 7. Ovaj portal financiraju belosvetske povampirene sile koje ne vole našeg jedinog vođu Vepra I iz dinastije Linićevaca, stvoritelja neba i Zemlje

 8. uskoro dolaze portali rijekadanas.com.hr i korzo.com.hr pa cemo vidjeti tko ce biti bolji ….

  mi bez kopiranbja vijesti ili vi (opcenito) sa kopiranjem pojedinih vijesti

  sve najbolje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here