Home Najnovije Navijači Dinama zgroženi izborom Čačića za trenera Dinama: ‘Ferrari u rukama vozača...

Navijači Dinama zgroženi izborom Čačića za trenera Dinama: ‘Ferrari u rukama vozača Fiće, čestitam Hajduku na tituli sljedeće godine’.

142
0

Dinamo je potvrdio da je dogovorio nastavak suradnje s Antom Čačićem i da će trener koji je bio doveden kao privremenom rješenje po odlasku Željka Kopića u završnici sezone ostati u klubu na poziciji glavnog trenera. Čačić je uspješnom završnicom osigurao Dinamu 23. naslov hrvatskog prvaka u povijesti te dogovorio ostanak na klupi za sljedeću sezonu uz mogućnost produljenja ugovora na dodatnu godinu.

Ako je suditi po reakcijama navijača koji su se javili ispod Dinamove objave te vijesti na Instagramu, može se zaključiti da među njima ne vlada zadovoljstvo. Dapače, komentari su mahom negativni te se osuđuje poveću potez uprave kluba, a neki od komentatora već čestitaju Hajduku na tituli sljedeće sezone.

“Zašto postoji sintagma privremeni trener kad to tako izgleda ne funkcionira?”, “Odite u krasni k…”, “Pa jel se vi zajebavate?”, “Užas. Najgori mogući izbor”, “Kakav ste vi cirkus, tog nema nigdje…”, “Kako ste to mogli napraviti?”, “Toliko o tome da je privremeni…”, “Niste normalni”, “Ne, samo Čačić ne. Isuse, što je ljudima u klubu? Previše su bolesni”, dio je komentara koji se nastavljaju u sličnom tonu:

“Sramota. A Tomić slobodan”, “Tuga i jad. Čekamo za par mjeseci četvrtog privremenog trenera koji će ostati za stalno kao prethodna tri”, “1. april je prošao, ne znam kakva je ovo šala?”, “Vi stvarno niste normalni”, “Jeste li vi glupi ili što? Samo ovako nastavite i dajte Hajduku titulu”, “Bravo, svaka čast. Ponovno je Ferrari u rukama vozača Fiće”, “Čestitam Hajduku na tituli sljedeće godine.”

Previous articleU teškoj prometnoj nesreći kod Ravne Gore BMW završio na krovu: ‘Čudo je da su živi’
Next articleVIDEO: Šesterostruki prvak MotoGP klase pao na stazi, vatra progutala motor!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here