Home Najnovije Navijači Hajduk: Sezona i službeno gotova. Ne može Dinamo biti loš koliko...

Navijači Hajduk: Sezona i službeno gotova. Ne može Dinamo biti loš koliko mi možemo biti lošiji!

106
0

Hajduk i Istra odigrali su 2:2 na Poljudu u dramatičnoj utakmici 28. kola SuperSport HNL-a. Iako su Splićani poveli već u trećoj minuti, Istra je unutar jedne minute zabila dva gola i preokrenula rezultat. Na kraju je Jan Mlakar svojim drugim golom uspio donijeti tek bod. Navijači Hajduka razočarani su kiksom svoje momčadi, a ovo su komentari koji su prikupili najviše reakcija na Facebook stranici kluba.

“Ne može Dinamo biti loš koliko mi možemo biti lošiji! Nemamo mentalitet pobjednika i to je AMEN!”

“Hajduk je zadnjih 15-ak godina najveći protivnik sam sebi!! S obranon slabijon od bezalkoholne pive prvo misto u prvenstvu možemo samo sanjati. Borevković danas 0 bodova, Grgić je mesar koji unosi bespotrebnu nervozu u cilu momčad na terenu i van njega!! Nikola Kalinić zaslužuje apsolutno puno veću minutažu!! U polufinalu kupa se triba bacat glavon na njihovu kopačku jer nam se u suprotnom i tamo loše piše!! Marko Livaja i istinski navijači Hajduka ove mrvice definitivno ne zaslužuju!!”

“Sezona i službeno gotova. Osvojit kup i to je to. A onaj potez Borevkovića je za udžbenike. Na kraju sezone ispisnicu mu dat.”

“Nadan se da je ovo zadnja utakmica Borevkovića u bilon dresu.”

“Dijete od 16 godina je za sve ostale stopere Hajduka Maldini.”

Previous articleImate li spremnu garderobu za ovo ljeto?
Next articleU 82. kolu igre Joker pogođen je glavni dobitak Joker 6 u iznosu od 60.000,00 eura!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here