Home Najnovije Navijači Hajduka: Naši momci su vatru gasili golim rukama

Navijači Hajduka: Naši momci su vatru gasili golim rukama

71
0

Društvo prijatelja Hajduka Šibenik, odnosno navijači hrvatskog prvoligaša, na svojoj Facebook stranici objavili su kako su pokrenuli akciju prikupljanja sredstava za kupnju vatrogasnih naprtnjača uslijed velikih požara na području Vodica, Zatona i Rasline.

“Dragi navijači i prijatelji Hajduka, poučeni jučerašnjim katastrofalnim požarom na području Vodica, Zatona i Rasline, di su u nedostatku vatrogasne opreme na terenu, naši momci vatru gasili granjem i doslovno golim rukama, DPH Šibenik i Torcida Šibenik, zajedno su odlučili krenuti u akciju prikupljanja sredstava za kupnju vatrogasnih naprtnjača, kapaciteta 25 Lit.

Cijena jedne naprtnjače iznosi 795,00 HRK s PDV-om! Količina kupljenih naprtnjača će ovisiti o prikupljenom iznosu, i nakon završetka akcije i kupnje istih, obavijestit ćemo javnost o prikupljenim sredstvima i kupljenim naprtnjačama”, objavili su na Facebooku.

“Cilj ove akcije je opremiti dobrovoljnu grupu među našim članovima i pripadnicima Torcide, koja će na taj način biti spremna, u bilo kojem trenutku, na bilo kojem terenu, ne samo u Dalmaciji, nego u ciloj našoj domovini, priteći u pomoć ugroženim područjima!

Podaci za uplatu su:

Društvo prijatelja Hajduka Šibenik

Vrpoljački put 2

22000 Šibenik

IBAN: HR2124920081100043192

SWIFT / BIC: IMXXHR22

Opis plaćanja: Donacija

Svaka uplata, pa i ona najmanja, puno će nam značiti. Naše zajedništvo, naša najveća je snaga, vrime je da još jednom pokažemo koliko smo jaki! Na ponos naše Dalmacije i domovine nam Hrvatske, Bila vojska tu je!” objavilo je Društvo prijatelja Hajduka Šibenik.

Previous articleTek je punoljetna, a već provocira: Gologuza izaziva po trgovinama!
Next articleVečeras osvojen dobitak Joker 6 u iznosu od pola milijuna kuna!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here