Home Najnovije Navijači Hajduka: Proklet bio dan kad su 40-godišnji djevci stavili kandže u...

Navijači Hajduka: Proklet bio dan kad su 40-godišnji djevci stavili kandže u klub

109
0

Nogomoetaši Hajduka osvojili su tri boda u 14. kolu SuperSport HNL-a nakon što su u subotnjoj utakmici na svom Poljudu s 1:0 pobijedili zadnju momčad prvenstvene ljestvice Rudeš. Gol odluke postigao je u 47. minuti Aleksandar Trajkovski. Reakcija navijača splitskog kluba nakon pobjede svela se na osuđujuće zvižduke i nezadovoljstvo u komentarima na društvenim mrežama.

Igrači Hajduka nakon utakmice otišli su pozdraviti svoje navijače. Dio njih dočekao ih je pjesmom, ali čuli su se i zvižduci nakon neuvjerljive predstave protiv najslabije momčadi hrvatskog prvenstva. Hajdukov Facebook i društvene mreže puni su kritika.

“Samo u ovoj godini imamo rekordan prihod od pretplata, shopa, članova, sponzora, tv prava i plus 20 milijuna od Biuka i Vuškovića. Ako je sve to uloženo u ovo što gledamo svaki vikend, mislim da bi neki trebali kazneno odgovarati. HŽV”, “Udruga (sekta) je uništila nekad slavan klub. Proklet bio dan kad je ta nakupina propalica i 40-godišnjih djevaca stavila svoje kandže na njega, nikad ih se nećemo riješiti. To su ljudske i moralne nule koje nikad ništa nisu ostvarile u životu, osim upropaštavanja “omiljenog” im kluba”, komentari su koji su skupili najviše reakcija na Hajdukovom Facebooku.

“Sad nam jedino ostaje molitva i vjera da do zime budemo tu u ili pri vrhu s ne velikim zaostatkom a onda pod svaku cijenu provjetriti svlačionicu i dovesti provjerene i ozbiljne igrače. U protivnom će svi navijači Hajduka u najmanju ruku imati teških zdravstveni problema, posebno srčanih”, “Pobjeda s okusom poraza”, “Okreće se želudac kao ringišpil”, “Ne pamtim kad sam pogledao dobru igru i utakmicu. Odavno je zanimljivije gledati prema sjeveru nego prema terenu. Torcidi svaka čast, a uprava neka pakira kofere”, dodaju drugi.

Previous articleČudite se što je Prijović rasprodala pet koncerata u Zagrebu? Pogledajte što rade djeca u jednom hrvatskom vrtiću…
Next articleLjude na Fejsu nasmijala je slika ovog auta, sve će vam biti jasno kad vidite gdje se zatekao

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here