Home Sport Navijači Rijeke Upravi: Izdali ste klub!

Navijači Rijeke Upravi: Izdali ste klub!

1127
4

Nakon jučerašnjih izjava Ivana Vanje Frančiškovića i Zdravka Mamića o dogovorima na relaciji Rijeka – Dinamu oko transfera Anasa Sharbinija te novinarskih špekulacija kako se isto sprema i sa Ahmadom ali u smjeru Dalmacije, zakuhalo je na Kantridi. Posljednji čin u pretvaranju Rijeke u Dinamovu i Hajdukovu podružnicu podigao je navijače Rijeke na noge. Odmah nakon što su vijesti o ‘izdaji na Kantridi’ objavljene u tisku, portale i sportske forume su preplavili ogorčene poruke navijača koji su se ponadali kako barem ovog puta neće doživjeti isto što se dogodilo s Gračanom, Vugrinecom ili Balabanom… Ipak, u svim dosadašnjim slučajevima, najbolji igrači Rijeke su odlazili u situaciji kada im je isticao ugovor, a klub dovođen pred svršen čin. U slučaju Anasa i Ahmada, i jedan i drugi imaju ugovor s Rijekom pa je odluka o ‘spuštanju gaća’ u isključivoj nadležnosti uprave kluba, a mladi riječki igrači pod velikim pritiskom jer su dovedeni u situaciju da ih se tjera s Kantride kako bi spasili financijsku situaciju.

U međuvremenu se oglasio i Klub navijača Armade s porukom svim navijačima Rijeke dođu na Kantridu protiv Zagreba ‘jasno dati do znanja “upravi”, kvazi predsjedniku i njegovim potrčkalima da ovo nije njihov privatni klub i da ne mogu gazit svoje riječi o prodaji igrača u konkurente iz lige.’

4 COMMENTS

  1. Ivana Vanja Frančišković i Zdravko Mamić..isti ku…, malo drukćije pakovanje..ZNA SE.

  2. Cijenjena upravo Nk Rijeka i gosp.Ahamad Sharbini.
    Žalosno je da prodajete dragulje našega kraja u klubove koje najviše mrzimo,a Vas dvojica sram vas može bit jer na to pristajete.

  3. navijači…?? zašto su oni uopće toliko bitni.. gamad nadrkana i pijana.., izderanih grla i crvenih očiju.. ubi ovog, ubi onog.. a u životu ne vrijede ništa i ne bi ni pišao po njima da gore.. a utakmice se igraju i pred tisuću a i pred sto ljudi.. a maminjo i slični i ovako i onako mlate pare..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here