Home Sport Propao transfer Sharbinija u Dinamo!

Propao transfer Sharbinija u Dinamo!

1274
3

Iako se činilo da ovog puta ništa ne može spriječiti transfer Rijekinog dragulja Anasa Sharbinija u Dinamo, za 15 sati sazvana je i press-konferencija, ali od posla na kraju ipak neće biti ništa. U zagrebačkom Sheratonu nešto poslije 11 sati sastali su izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić i Anasov menadžer Sanjin Ugarković da završe posao, ali nakon sastanka sve je propalo, a Mamić je izjavio: Odustajemo od Anasa, a za to je kriv Jamal Sharbini!

sharbini_anas
Propao transfer Sharbinija u Dinamo! (photo: eZadar.hr)

Bio je ovo četvrti pokušaj Dinama da dovede Anasa, ali ponovno će mlađi Sharbini ostati na Kantridi. Sedam milijuna eura tražila je Rijeka za svog tada najperspektivnijeg igrača prošle godine. Spominjao se kao Modrićev zamjenik, ali bio je previše impresioniran. A i cijena je bila previsoka. 3,5 milijuna eura nudio je Zdravko Mamić Rijeci za Anasa prošle zime, pričalo se u riječkim krugovima. No, dogovor opet nije bio postignut i činilo se da se Dinamo sasvim ohladio.

1,5 milijuna milijuna eura i određeni postotak od budućeg prijelaza navodno je Mamić ponudio Rijeci u lipnju, nakon svršetka sezone. Nakon odbijenice rekao je da ga Anas više ne zanima.

Dva milijuna eura navodno je odšteta Rijeci koju će Dinamo trebao sada platiti, te napokon dovesti Anasa Sharbinija. (Sportal.hr)

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here