Home Mozaik ‘Ne mogu imati dobar dan zbog djece!’ Nesavjesna majka uhićena zbog ozljeda...

‘Ne mogu imati dobar dan zbog djece!’ Nesavjesna majka uhićena zbog ozljeda nanesenih bebi, ono što je pronađeno u njenom kompjuteru zgrozilo je socijalne radnike

114
0

Britanka Laura Castle (38) osuđena je prošlog tjedna za ubojstvo 13-mjesečnog Lelanda Jamesa Corkilla, a sada se pojavio i video na kojem se vidi kako dječak plače u krevetu u bolnici, piše “Daily Mail”.

Druge snimke pokazuju kako Laura trese uplakanu bebu. Sud je kazao da je dijete toliko protresla da je zadobila smrtonosne ozljede glave. Dok mali Leland plače, Laura ga pokušava ušutkati, vidi se na jednom videu, dok mu na drugom briše suze dok beba sjedi u ljuljački. Laura i njezin suprug Scott htjeli su posvojiti dijete o kojem su se pobrinuli u kolovozu 2020. godine.

No pet mjeseci kasnije, u siječnju 2021., bolničari su pronašli dječaka kako leži bez reakcije kada su stigli u obiteljsku kuću u lučkom gradu Barrow-in-Furns u Cumbriji. Leland je preminuo sljedeći dan, kada su liječnici otkrili da ima ozljedu glave i da mu srce ne radi. Laura je tvrdila da je beba ozlijeđena nakon što je pala s kauča.

No, otkrilo se da je na internetu tražila što bi moglo uzrokovati krvarenje u mozgu dok je dijete ležalo u bolnici, pa se cijela priča počela rasplitati. Mrtvozornik je potvrdio da je beba preminula od ozljede glave. Laura je na sudu priznala krivnju za ubojstvo, priznavši da je protresla bebu kako bi “prestala plakati”.

Poruke koje je slala suprugu otkrivaju da je bebu nazvala “vrećom g…” te da je u jednoj priznala da je bebu udarila. “Izgubit ću razum. Stalno me ljuti, ne mogu imati lijep dan ni noć nikad”, rekla je u poruci i dodala da “mora prestati da ga udara” jer “to ne vodi nikamo” i onda se “osjeća loše”.

U drugom je suprugu rekla da je ponovno udarila Lelanda i da je “na rubu pameti”. “Čini se da sam roditelj zlostavljač”, dodala je. Porota je proglasila Lauru krivom za ubojstvo Lelanda, dok je njezin suprug Scott oslobođen optužbi. Očekuje se da će sud uskoro izreći kaznu.

Previous articleSrpski mediji: Nikolina samo plače i doziva Vidoja, potresno je
Next article‘Drogirao me je da bih smršavila i silovao dok sam bila dijete’: Poznata manekenka o surovom svijetu mode

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here