Home Najnovije ‘Ne mogu otići po sina, jer kažu da smrdim’: Radnica doživjela užas...

‘Ne mogu otići po sina, jer kažu da smrdim’: Radnica doživjela užas u školskom dvorištu, svi su joj se rugali

2434
0

Prije ili nakon napornog radnog dana, roditelji se obično suočavaju s drugom obvezom – odlaskom po djecu u školu ili odvođenjem djece.

Jedna je žena imala tako stresan dan i ispričala je kakvu je nelagodu doživjela.

Jučer je bila u centru pažnje, jer je dugo radila drugu smjenu prije nego što je po dijete došla u školsko dvorište.

Ova žena radi u tvornici po 12 sati noću, a zbog obaveza nije imala vremena presvući se prije nego što je sina ostavila u školi.

Obično, ostavljajući dijete u školi, nosi istu odjeću koju je nosila za smjenu u tvornici gdje čisti strojeve. I, sve je bilo u redu dok nije čula glas jednog roditelja koji joj je rekao da smrdi!

– Kad idem u školu, nosim istu odjeću kao u 12 sati navečer, završavam oko 8 sati, a sin kreće u školu u 8:45. Istu odjeću nosim na poslu jer radim u tvornici i ne želim uništiti dobru odjeću – požalila se.

– Te žene ne rade. Odvode djecu u školu i onda Bog zna što, nemaju pojma o 12-satnoj smjeni koju sam upravo odradila i koliko se trudimo suprug i ja da si priuštimo luksuz koji imamo.

– Ne želim odvesti sina niti ga dovesti u školu jer roditelji kažu da smrdim. Užasno je frustrirajuće. Ne mogu se presvući nakon posla jer nemam vremena.

Opisujući svoj posao, dodala je:

– Čistim strojeve u tvornici mesa, za čišćenje je potrebno više od vlažnih maramica. Na poslu nosim kombinezone, ali uglavnom miris ostaje. Na odjeći nema krvi ni bilo čega drugog, ja čistim kuhano meso – zaključila je.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here