Home Sport Nećak poznatog izraelskog nogometaša je ubio tri napadača Hamasa

Nećak poznatog izraelskog nogometaša je ubio tri napadača Hamasa

221
0

Nećak slavnog izraelskog nogometaša Yossija Benayouna, koji je pripadnik pješačke brigade Golani, bio je u epicentru terorističkog napada Hamasa u subotu, 7. listopada. Kako prenosi sports.walla.co.il, sin sestre dvostrukog izraelskog prvaka i bivšeg izbornika izraelske reprezentacije, eliminirao trojicu terorista.

Četvrti terorist bacio je granatu u kuću i izazvao požar, no obitelj je uspjela pobjeći. Tada je stigla grupa vojnika i pomogla im.
Banyonova sestra živi s obitelji u kibucu Bari, jednom od mjesta koje je pretrpjelo ozbiljan napad. Banyonov zet bio je ranjen gelerima i mecima, ali je uspio pobjeći i sakriti se u polju. Kasnije ga je pronašla vojska i odvela u bolnicu gdje je operiran.
43-godišnji Benayoun briljirao je na nogometnom terenu 2000.-2010. Od 2002. do 2005. odigrao je 101 utakmicu za španjolski Racing, postigavši 21 gol. Nakon toga je do 2014. godine igrao u Engleskoj igrajući za West Ham (63 utakmice/8 postignutih golova), Liverpool (92/18), Chelsea (8/1) i Arsenal (19/4).

Godine 2014. vratio se u domovinu gdje je s Maccabijem iz Haife osvojio Kup Izraela.

Previous articleZašto se sve češće plastični čepovi ne mogu odvojiti od boce?
Next articleDario Šimić podnio ostavku!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here