Home Najnovije Nemo najveća konkurencija Lasagni? Nebinarna je osoba i predstavljat će LGBTQIA+ zajednicu

Nemo najveća konkurencija Lasagni? Nebinarna je osoba i predstavljat će LGBTQIA+ zajednicu

202
0
e7862d3f 96f8 41d0 8fb2 e9e64acd703e
e7862d3f 96f8 41d0 8fb2 e9e64acd703e

Hrvatski predstavnik na Eurosongu, Baby Lasagna, suočava se s ozbiljnom konkurencijom ove godine, posebno od strane švicarskog izvođača Nema Mettlera. Nemo će na natjecanju izvoditi pjesmu “The Code”, koju je opisao kao djelomično inspiriranu stvarnim životom.

View this post on Instagram

A post shared by Nemo (@nemothings)

“The Code govori o putovanju započetom spoznajom da nisam ni muškarac ni žena. Traženje sebe bio je dug i često težak proces za mene. Ali ništa nije bolje od slobode koja je došla spoznajom da sam nebinarna osoba”, kaže Nemo. “Nevjerojatna je čast moći predstavljati Švicarsku na Eurosongu. Ova platforma nudi veliku priliku za izgradnju mostova između različitih kultura i generacija. Zato mi je kao queer osobi vrlo važno zauzeti se za cijelu LGBTQIA+ zajednicu”, dodaje.

View this post on Instagram

A post shared by Nemo (@nemothings)

Nemo Mettler, talentirani glazbenik iz Švicarske, već je stekao reputaciju kao izvođač koji miješa osobne priče s glazbenim izričajem. Njegova pjesma za Eurosong, “The Code”, obećava biti emotivno nabijena i istinski autentična.

Podsjećamo, Baby Lasagna više nije jedini favorit za pobjedu na Eurosongu. Za petama mu je Nemo s jednakih 16% šanse za pobjedu.

Pjesmu možete poslušati ovdje:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here