Home Vijesti Nenad Periš o djevojci koju je Matej zvao kobne noći: ‘Sreo sam...

Nenad Periš o djevojci koju je Matej zvao kobne noći: ‘Sreo sam je u Beogradu, evo što mi je rekla‘

2501
0

Nenad Periš, otac nestalog Mateja Periša, na 15. dan potrage sastao se s ministrom unutarnjih poslova Aleksandrom Vulinom, čelnim ljudima srbijanske policije, ravnateljem te žandarmerije Vladimirom Rebićem, načelnikom beogradske policije Veselinom Milićem, njegovim zamjenikom, načelnikom krim policije te su svi zajedno plovilom žandarmerije obišli i područje oko Velikog ratnog otoka.

Osim s čelnim ljudima srbijanskog MUP-a, Nenad Periš razgovarao je i s roniocima koji sudjeluju u potrazi za njegovim nestalim sinom i dobio je uvjeravanja kako će se potraga nastaviti jednakim intenzitetom.

Nakon što se pojavila informacija da je Matej posljednji put komunicirao sa svojom prijateljicom, inače Splićankom (podaci poznati redakciji) koja je u noći kad je nestao također bila u Beogradu, Nenad Periš je rekao za Jutarnji list:

– Ona mi je rekla da ju je te večeri Matej pokušao stupiti s njom u kontakt, jer je vidjela da ima propušten poziv. Naime, ja sam nju sreo na ulici ispred sjedišta beogradske policije prije desetak dana. Bio je to slučajan susret i ona mi je tada kratko rekla da se ona i Matej nisu čuli, ali da je imala njegov propušten poziv. Ali, to je bilo prije 23 sata kada je on bio spojen na WiFI mrežu i kad je bila zabilježena njegova zadnja aktivnost na WhatsAppu – rekao nam je Nenad Periš.

Djevojka, koja je također radila na organizaciji izleta, dugo poznaje Mateja, kao i njezin brat, koji inače nije bio dio Matejeva društva s kojim je bio u Beogradu. vjerojatno je Matej, s obzirom na to da je ona bila u Beogradu, pokušao stupiti s njom u kontakt, pretpostavlja Nenad Periš.

Previous articleŠiri se snimka brutalnog premlaćivanja muškarca u Solinu (VIDEO)
Next articleVrhovni sud SAD blokirao Bidenovu mjeru “cjepivo ili testiranje” za velike tvrtke

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here