Home Mozaik Neugodan trenutak ispred dvorca: Žena se nije htjela rukovati s Meghan Markle

Neugodan trenutak ispred dvorca: Žena se nije htjela rukovati s Meghan Markle

155
0

Meghan Markle doživjela je neugodan trenutak dok se pozdravljala s ljudima ispred dvorca Windsor. Naime, jedna žena ju je potpuno ignorirala, odbila pružiti ruku te okrenula glavu od Meghan, koja se rukovala sa svima oko sebe.

Incident se dogodio u subotu poslijepodne nakon što su se Meghan i princ Harry pridružili princu i princezi od Walesa u šetnji, tijekom koje je četvorka pozdravila članove javnosti koji su došli odati počast pokojnoj kraljici. Većina okupljenih je toplo dočekala Meghan, neki su je i zagrlili, no nepoznata žena odlučila joj je dati do znanja da joj nije zaboravila sve što je rekla o kraljevskoj obitelji.

Meghan je profesionalno podnijela situaciju, preskočila ju je i nastavila dalje kao da se ništa nije dogodilo. Žena se nakon toga okrenula i nasmijala sa ženom do sebe. Snimka neugodnog susreta proširila se društvenim mrežama i izazvala brojne reakcije. Dok su neki podržali ženu, drugi su pisali da je riječ o “nepristojnosti i rasizmu”.

“Čak i ako ti se netko ne sviđa, zašto ga javno ponižavati (ni nju osobno ne poznaju)? To je maltretiranje. Nedostatak pristojnosti”, zaključili su neki.

Previous articleČile ili Italija na Mundijalu umjesto Ekvadora?!
Next articleFOTO: Rijeka – filmska kulisa za novi film

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here